Festivalul Alandala 2022
9-11
dec
Festivalul Alandala 2022
ROMEXPO, PAVILIONUL B2, Bulevardul Marasti 65-67, BUCURESTI
9 - 11 decembrie 2022, Ora 16:00

Info eveniment

Lansat in 2019, Festivalul Copiilor Alandala a fost un mare succes inca de la prima editie. Peste 25 de mii de vizitatori au trecut pragul festivalului in cele 3 zile magice din decembrie. Construit pe o idee unica si venind sa aduca o noutate absoluta intr-o zona inca neexplorata suficient, Alandala si-a propus si a reusit sa creeze singurul festival pentru copii de asemenea amploare din Romania. Conceptul festivalului este de a aduce in acelasi loc tot ce inseamna distractie pentru copii, latura culturala si educativa, dar si latura utilitara, prin zona de expo. Asta a insemnat transformarea pavilionului B2 din Romexpo intr-un imens spatiu de joaca, spectacol, educatie si sport, o formula absolut unica la noi in tara. Nu este o surpriza, astfel, ca inca de la prima editie am avut alaturi parteneri de renume, precum Kaufland, Petrom, Unicredit, Vodafone sau Lego, care au completat oferta festivalului cu zone proprii destinate copiilor si zeci de surprize si premii.

La prima editie, pe scena festivalului a fost un spectacol total si aproape neintrerupt timp de 3 zile, cu 8 spectacole zilnic din toate genurile. Am avut magie, circ, scoli de dans, spectacole interactive, teatru si coruri de copii si, bineinteles, concerte cu artistii pe care copiii ii iubesc. 
Teatrul Tandarica, Teatrul Ion Creanga, Opera Comica pentru Copii, Opera Nationala (corul de copii) – iata numai cateva institutii de prim rang din Romania care si-au trimis reprezentantii pentru a le oferi copiilor momente de neuitat.
Si pentru momente ce au strans mii de copii in fata scenei, i-am chemat pe cei de la 5Gang, Gasca Zurli, Paw Patrol sau Andra Gogan.

In 2022 o sa fie cel putin la fel de frumos. Ca sa va convingem de asta inca de pe acum, am si anuntat primul mare nume care va urca pe scena, nimeni altul decat Smiley, intr-un concert exceptional la Festivalul Alandala! Si, bineinteles, prietenii nostri de la Gasca Zurli vor fi alaturi de noi si la aceasta editie.
La ce sa te astepti: 26 de concerte si spectacole, 20 filme in zona cinema, 1000 metri patrati de gonflabile, terenuri fotbal, baschet, badminton si mese de tenis de masa, circuit carturi electrice, tiroliana, trambuline, perete catarare, jocuri tip arcade, ateliere si workshopuri, personaje favorite si zeci si zeci de surprize. 

Pentru editia din 2022, care se va desfasura in Pavilionul B2 din Romexpo, vor fi disponibile doar abonamente individuale pentru adulti si copii si bilete pe zile.  

Atentie, vanzarea va incepe cu un numar limitat de abonamente la preturi promotionale! Asigura-te ca prinzi abonament la cel mai bun pret, facand astfel o economie de cel putin 50 lei (pentru un abonament de adult si unul de copil)! La epuizarea acestora, se va trece la pretul normal pana se atinge contingentul maxim alocat abonamentelor, care este, de asemenea, limitat. Bilete pe zile vor fi puse in vanzare ulterior.

Abonament Adult – Pret promotional in limita a 1000 de abonamente – include acces in toate cele trei zile de festival – 165 lei
Abonament Copil – Pret promotional in limita a 2000 de abonamente – include acces in toate cele trei zile de festival – 135 lei

Abonament Adult – Pret normal in limita a 500 abonamente – include acces in toate cele trei zile de festival – 195 lei
Abonament Copil – Pret normal in limita a 1000 de abonamente – include acces in toate cele trei zile de festival – 155 lei
ANALOGUE FESTIVAL
2-4
sep
ANALOGUE FESTIVAL
Mioveni
Zona picnic Faget
INIMO
19-21
aug
INIMO
Iasi
Stadionul Emil Alexandrescu
CODRU Festival 2022
25-28
aug
CODRU Festival 2022
Timisoara
Padurea Bistra
Music at Flight Festival 2022
2-4
sep
Music at Flight Festival 2022
Timisoara
Aerodrom Utilitar Cioca
Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles