Atelierul de Creat Povesti –  Povesti inedite pictate pe sticla
27
aug
Atelierul de Creat Povesti – Povesti inedite pictate pe sticla
Teatrul Gong - Sala Studio, SIBIU
27 august 2022, Ora 10:00

Info eveniment

Pentru copii cu vârsta cuprinsă între 6 și 10 ani

Sala Studio

Atelierul de Creat Povești – Povești inedite pictate pe sticlă

Coordonator Diana Ribana

 

durata: 60 min.

preț bilet: 14 lei

 

Pentru că suntem într-o continuă căutare de noi tehnici de povestit aventurile vacanțelor de vară, Diana Ribana, coordonatoarea Atelierelor de Creat Povești, propune „poveștile pictate”. Picturi inedite pe sticlă, pornind de la aventurile celor mici din această vară, care vor scoate în evidență locurile sau persoanele preferate. Sticlele pictate vor transmite poveștile copiilor tot mai departe, oriunde vor fi acestea expuse. Participanții vor putea alege din multitudinea de culori disponibile, pentru a-și transpune aventurile în imagini, cu ajutorul Dianei și al propriei imaginații, prin tehnica picturii pe sticlă, realizată cu acuarele speciale.

 

***

În cadrul „Atelierul de Creat Povești” – cu Diana Ribana acordăm atenție educației estetice și stimulării multilaterale a copiilor. Ne propunem să formăm și să dezvoltăm spiritul de observație, atenția, imaginația creatoare, interesul și plăcerea de a colora, de a picta, de a modela și aranja după cerințele frumosului, și de a povesti. Prin contactul direct cu materialele și ustensilele folosite, atelierele de creație oferă copiilor o imagine mai clară a ceea ce se poate realiza în lumea teatrală şi reprezintă un bun prilej de a înţelege provocările acestei arte. Discuțiile și poveștile care au loc pe baza a ceea ce creăm împreună sunt prilej pentru dezvoltarea limbajului, a fanteziei și a creativității.

 

Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles