FEMEIA VIORICA DE LA CLEJANI
3
mar
FEMEIA VIORICA DE LA CLEJANI
Sala Palatului, Strada Ion Campineanu Nr. 28, Bucuresti
3 martie 2023, Ora 19:00

Info eveniment

Spectacol Extraordinar

FEMEIA

VIORICA DE LA CLEJANI

 


CONCERT LIVE
, vineri, 3 MARTIE 2023, ora 19.00, la Sala Palatului

 

 

„Este un spectacol despre emotie, muzica si bucuria de a trai. Este un spectacol plin de surprize, cu invitati speciali, un spectacol grandios si in acelasi timp inedit in care celebram femeia si nu numai” – ne povesteste Ionita de la Clejani.

Cinstim FEMEIA impreuna cu Viorica de la Clejani si invitatii sai printr-un concert de anvergura la Sala Palatului, in data de 3 martie, ora 19.00, in luna dedicata tuturor femeilor.

Povestea Vioricai si lui Ionita din Clejani a inceput cu incursiunea in “lada cu zestre” a cantecelor romanesti si dorinta de a le impleti cu modernul, pentru a atrage atentia si tinerilor catre muzica traditionala romaneasca. Astfel, Clejanii au reusit sa devina una dintre cele mai cautate formatii autohtone, facand cunoscuta muzica lor pe 4 continente si reusind sa atraga de-a lungul anilor, admirația breslei și vibrația unor personalități precum Johnny Depp, Francis Ford Coppola, Osvaldo Golijov, Alice Cooper și Tim Burton.

"Pentru mine, ei sunt un model, prin felul in care privesc viata. In ciuda tuturor lucrurilor care li s-au intamplat in viata, ei canta o muzica ce exprima cea mai intensa bucurie. Au darul de a te face sa simti ca esti in viata. Ei se afla de acum in inima mea, alaturi de cei mai interesanti oameni pe care i-am intalnit vreodata."  declara starul hollywoodian Johnny Depp.

Se va canta cu inima, se va dansa cu foc si vor sari scantei pe ritmurile muzicii cantate de Viorica de la Clejani in duete de o combinatie muzicala inedita cu cei mai mari artisti ai momentului - Theo Rose, Ionut Dolanescu, Damian Draghici, Carmen Chindris & Taraful Rutenilor, Jador, Oana Radu, Diana Matei & Cleante. Acompaniamentul va fi sustinut de catre Taraful Clejanilor condusi de Ionita de la Clejani, iar spectatorii vor avea parte de invitati surpriza.

„Cântăm pentru bucuria sufletului şi, indiferent pentru cine cântăm, mari personalităţi sau oameni de rând, muzica noastră este aceeaşi, puternică şi vie, din adâncul sufletului” ne marturisesc Viorica și Ionițā .

Combinația rarisimă dintre tradiție și modernitate, specifică artistilor Viorica si Ionita de la Clejani, vocea extraordinara a Vioricai si virtuozitățile instrumentale, cum rar ți-e dat să vezi, te împing către incandescență. Cu asemenea ingrediente, spectacolul aniversar ,,Femeia“ înseamnă distracție eliberată de orice constrângeri.

Regia este semnată de realizatorul TV Cosmin Man.

Producator este Stoian Anghel, omul care stă în spatele celor mai de succes concerte și spectacole din Romania si care de-a lungul timpului a organizat zeci de evenimente avându-i ca protagonisti pe mari artisti din toate genurile muzicale.

Informații suplimentare la 0745.171.770.

 

Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles