Exit Festival 2018
12-15
iul
Exit Festival 2018
Petrovaradin Fortress, Beogradska, Petrovaradin 21131, Serbia, Novi Sad
12 - 15 iulie 2018, Ora 10:00

Info evenimentEXIT FESTIVAL 

Petrovaradin Fortress, Novi Sad, Serbia, 12 - 15 iulie 2018

Disclaimer:
* Biletele sunt disponibile doar cetatenilor romani. Acestia vor trebui sa faca dovada ca sunt cetateni romani la intrarea in locatie prezentand pasaportul sau buletinul. Biletul trebuie sa fie printat, altfel este considerat invalid.
Pentru accesul in locatie biletul dvs. va fi schimbat cu o bratara de acces. Informatii despre acces vor fi comunicate in timp util pe exitfest.org. Bratara este valida doar pentru o  singura persoana si asigura doar o singura intrare in zona festivalului pentru fiecare zi. Nu se vor returna bani pentru bilete deja achizitionate. O bratara deteriorata este considerata invalida.
* Accesul in locatia festivalului se va face intre orele 7:00 PM si 03:00 AM.

EXIT FESTIVAL - CAMPING PASS
Exit Village - Novi Sad
Camping is available from 10 - 17 iulie 2018
Disclaimer: 
Pentru accesul in zona de camping biletul dvs va fi schimbat cu o bratara de acces . Camping pass-urile si bratarile de acces in zona de camping nu asigura si accesul in zona de festival.
* Taxa de oras Novi Sad (~ 1.1 euro pe zi) nu este inclusa in pretul biletului de camping si va trebui achitata la intrare.
Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles