ALCHEMY
28
mar
ALCHEMY
FREDDO Bar & Lounge , Str. Smardan 24 (Centrul Vechi), Bucuresti
28 martie 2019, Ora 20:00

Info eveniment

Seria petrecerilor tale favorite continua, fenomenul ENDLESS Events oferindu-ti ultima sa productie,  acum mai mare si mai spectaculoasa ca niciodata: ALCHEMY!

 

Iar daca ultimele evenimente au fost adevarate succese, oferind acel unic sentiment de libertate si totusi “impreuna”, sa facem prezentarile…

 

De-a lungul timpului, Alchimia a fost predecesorul experimentelor chimice, ocupandu-se cu transmutarea materiei si incercand sa transforme metalul  in aur sau elixir universal. Si ce mod mai bun de a transforma elementele de Trap, Electro House sau Dub Step intr-o productie mistica, daca nu in una dintre cele mai exclusiviste locatii din centrul  Bucurestiului: FREDDO Bar & Lounge - The Perfect Place To Be!

 

Iar pentru ca “alchimia” sa fie completa, ti-am pregatit un line up care iti va mistifica simtuirle si va… arunca cladirea “in aer”:

 

IAN X AZTECA // LUCA REDD;

DJ CIOCA // DJ EDDIE // DJ KITY;

 

Ia-ti gasca si vino pe 18 Aprilie la FREDDO Bar & Lounge - Str. Smardan 24 (Centrul Vechi), unde te asteaptam cu Premium Bar, Standard sau Full VIP Treat in locatia noastra exclusivista!

 

R.S.V.P.:        0736.471.391

Evenimentul va avea loc in data de 28 martie in loc de 18 aprilie cum fusese anuntat initial. 

Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles