Concert aniversar Alina Manole - Luna Patrata
20
mar
Concert aniversar Alina Manole - Luna Patrata
Clubul Taranului, Intrarea Monetariei, Soseaua Pavel Dimitrievici Kiseleff 3, Bucuresti
20 martie 2019, Ora 20:00

Info eveniment

Concert aniversar Alina Manole – Luna Patrata

 

          De 10 ani încoace, ”Luna Pătrată” e planeta muzicală și de poezie a Alinei Manole. Lunatici, păcătoși, amanți, îndrăgostiți, refuzați, visători – toți se regăsesc, într-o poveste sau alta dintre cele cântate, scrise sau vorbite de artistă pe scene mari sau mici, de teatru sau de club, în București și în țară.

          De 10 ani încoace (îi numărăm doar pe cei ”oficiali”, de la apariția albumului ”Luna Pătrată” din 2009) Alina Manole își dăruiește muzica, de una singură sau însoțită de muzicieni minunați, unui public inteligent și frumos care devine parte din povestea unor seri memorabile, elegante, de-a dreptul ”terapeutice”.

          Aniversarea de anul acesta are loc, nu întâmplător, într-unul dintre spațiile de concerte care găzduiesc muzica Alinei tot din anul 2009: Clubul Țăranului din București. Vă așteptăm așadar pe 20 martie, de la ora 20:00, la un concert special, fără granițe de scenă, căci fiecare lunatic are vocea lui care va trebui să se audă tare și asumat, în fiecare poveste cântată.

          Bilete online prin Myticket.ro sau Entertix.ro și offline în Librăriile Cărturești.

          Numărul de locuri este mult mai mic decât al locuitorilor ”Lunii Pătrate”, așa că vă rugăm să cumpărați bilete din timp. După achiziționarea biletelor este necesară rezervarea de locuri la club.

(telefon 0213108048, dupa ora 12:00)

Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles