PRIVIGHETOAREA
13
apr
PRIVIGHETOAREA
Teatrul Gong - Sala Parter, Str. Alexandru Odobescu nr. 4, Sibiu
13 aprilie 2019, Ora 11:00

Info eveniment

categorie vârstă: 7 +

PRIVIGHETOAREA

după Hans Christian Andersen

REGIA: Gavriil Pinte; ASISTENT REGIE: Raluca Pavel; SCENOGRAFIA: Roxana Ionescu; ASISTENT SCENOGRAFIE: Adrian Vlad; COLOANĂ SONORĂ: Gavriil Pinte; ÎN DISTRIBUȚIE: Lucia Barbu, Paul Bondane, Mircea Corcoveanu, Barbara Crișan, Jenő Major, Gabriela Mitrea, Raluca Răduca, Alexandra Șerban; VOCI: Andrei Hansel, Adrian Prohaska, Dan Hândoreanu, Gavriil Pinte, Horațiu Dancu, Claudiu Rusu Costea, Raluca Pavel.

preț bilet: 9 lei (tarif unic)

 

Când împăratul Chinei află că în împărăția lui există o privighetoare cu un glas nemaipomenit de frumos, dă imediat ordin să fie găsită și adusă la el. Slujnicii săi pleacă în căutarea privighetorii și o aduc în fața împăratului, care o îndrăgește pe loc. Împăratul își dorește să țină privighetoarea aproape de el, însă ea nu-și dorește nicidecum să-și trăiască zilele într-o colivie și cere să fie eliberată. Împăratului i se aduce o privighetoare mecanică, pentru a o înlocui pe cea reală. Privighetoarea adevărată este izgonită din împărăție și înlocuită cu cea din metal, care imediat îi fură ochii și urechile împăratului  și-l face să uite de cea reală. Însă atunci când împăratul cade la pat, bolnav, și privighetoarea mecanică se strică și nu poate să-i cânte ca să se vindece, împăratului începe să-i pară rău că a izgonit privighetoarea adevărată și cere să îi fie adusă înapoi și să-i cânte. Privighetoarea vine și cu glasul ei duios îl vindecă pe împărat și promite că, dacă nu e îngrădită, va veni să-i cânte împăratului oricând va vrea.

Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles