DISCOTECA '80 – RICCHI e POVERI, BONEY M, BAD BOYS BLUE, SAMANTHA FOX
22
sep
DISCOTECA '80 – RICCHI e POVERI, BONEY M, BAD BOYS BLUE, SAMANTHA FOX
Sala Polivalenta, Cluj Napoca
22 septembrie 2018, Ora 00:00

Info eveniment

 

RICCHI E POVERI, BONEY M, BAD BOYS BLUE si SAMANTHA FOX vor concerta la DISCOTECA ’80 Cluj!

Cu siguranta cei mai multi dintre voi ati fredonat de nenumarate ori melodii precum Mamma Maria (Ricchi e Poveri), Rivers of Babylon (Boney M), You’re a Woman (Bad Boys Blue) sau Touch Me (Samantha Fox), astfel ca starurile mentionate nu au nevoie de o prezentare detaliata. Pentru a savura, insa, atmosfera concertelor lor actuale, accesati videourile speciale din cadrul www.discoteca80.ro.

RICCHI E POVERI, BONEY M, BAD BOYS BLUE si SAMANTHA FOX vor concerta la Cluj timp de 4 ore.

DISCOTECA ’80 Cluj se află la a doua editie. In 23 septembrie 2017, la prima editie a evenimentului, 8.000 de iubitori ai muzicii din intreaga tara au cantat, au dansat si s-au distrat la Sala Polivalenta din Cluj, la concertele sustinute de Alphaville, Sandra, Londonbeat si Fancy.

Iata care a fost atmosfera la DISCOTECA ’80 Cluj 2017!

Asa cum v-a promis, Backstage Production continua sa organizeze anual la Cluj concerte DISCOTECA ’80. La acest tip de evenimente participa zeci de mii de melomani in orase precum Paris, Zürich, Sankt Petersburg, Varsovia, Praga sau Moscova. Spectatorii de la Cluj vor avea parte de spiritul si de atmosfera acestor adevarate explozii de nostalgie.

Concertul DISCOTECA ‘80 este bazat pe un concept care are in centru nostalgia, placerea si emotia retrairii atmosferei muzicale din anii ’80. Aceia au fost anii în care multi dintre voi erati tineri liceeni si mergeati pentru prima data la discoteca. Globul argintiu se rotea deasupra dansatorilor, iar culorile vii ale jocurilor de lumini disco dezvaluiau cate o pereche prinsa intr-o imbratisare sau intr-o miscare afectuoasa de dans. Nu-i asa ca vi se face dor?

Mai multe informatii despre DISCOTECA ’80 Cluj 2018 gasiti pe www.discoteca80.ro.

Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Inchide