ATELIERUL DE CREATIE
17
apr
ATELIERUL DE CREATIE
ATELIERE, SIBIU
17 aprilie 2019, Ora 18:00

Info eveniment

 

 

Miercuri, 17 & 24 aprilie, ora 18:00
---------------------------------------------
Crenguțe ornamentale de Paște

atelier de creaţie

 

Coordonator: Claudia Benchea

 

categoria de vârstă: 6-10 ani

durata: 1 h 30 min.


**
Cu toții știm că în curând va veni Iepurașul cel darnic și cum altfel l-am putea aștepta decât decorându-ne casa în cel mai primăvăratic și mai vesel mod posibil. Crenguțe înflorite vor fi împodobite cu oușoare sau puișori decorativi, care vor însufleți aceast minunat ornament de Paște. Credeți că Iepurașul va rezista unei astfel de tentații?


În cadrul atelierelor de creație din fiecare miercuri, de la ora 18:00, descoasem misterele din lumea teatrală. Pâsla, paspoalul, brocardul, minimatul, șnururile și împletiturile sunt doar câteva dintre noțiunile ce nu vor mai constitui un mister pentru copii. Ne familiarizăm cu tipologiile firului textil, cu diversitatea materialelor și a croielilor și învățăm tehnici simple de a recicla creativ orice material, în personaje sau accesorii utile fiecărui copil. Activitățile practice din cadrul acestui atelier contribuie la o mai bună înțelegere a metodelor de integrare a unei bucăți de material într-un anumit context, cum ar fi crearea de păpuși, felicitări, obiecte vestimentare sau decoruri din lumea teatrală. Astfel de îndeletniciri stimulează imaginația și abilitățile celor mici de a combina culori sau de a alege și adapta materiale prin tăiere, lipire sau pliere în vederea atingerii scopului creativ. Interacțiunea într-un colectiv prietenos va întregi cu siguranță entuziasmul celor mici pentru creații artistice.


**
Preț bilet: 14 lei

Locurile sunt limitate la 10 participanţi/atelier. 
La finalul proiectului copiii păstrează toate obiectele create în cadrul atelierelor.

Agenția de Bilete (str. Alexandru Odobescu nr. 4)

miercuri, joi, vineri 11:00 - 18:00

sâmbătă 10:00 – 18:00

duminică 10:00 – 14:00.


Vă aşteptăm cu drag!
www.teatrulgong.ro

Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles