Concert aniversar COMPACTB - 15 ani fara Teo Peter
20
sep
Concert aniversar COMPACTB - 15 ani fara Teo Peter
Arenele Romane, Strada Cutitul de Argint nr. 26, Bucuresti
20 septembrie 2019, Ora 19:00

Info eveniment

Istoria se compune din personalitățile ei marcante, iar muzica rock românească se mândrește cu nume de seamă ce au construit-o și au reprezentat un etalon ce a făcut generații întregi să vibreze, să fredoneze și să fie inspirate de creatorii ei.

 

Compact înseamnă milioane de voci ce le-au fredonat muzica, milioane de inimi atinse de versurile lor. Compact înseamnă sute de spectacole, zeci de turnee și albume ce au marcat  muzica din Romania, având că element comun membrii ei emblematici în frunte cu Teo Peter.

 

Pe 20 septembrie, trupa CompactB revine pe marea scenă de la Arenele Romane într-un eveniment grandios ce aniversează 40 de ani de existență a trupei, precum și 15 ani de la dispariția inegalabilului Teo Peter, basist și co-fondator al trupei-fenomen. Evenimentul are ca invitați speciali mari artiști ai scenei muzicale românești precum Holograf, Proconsul, Mircea Baniciu, Bere Gratis, Bosquito, Nicu Alifantis, Relu Tămaș și Altar

 

Va fi un moment de sărbătoare cu gust dulce – amar, deoarece marchează și 15 ani de la dispariția fulgerătoare și complet neașteptată a lui Teo Peter.

 

Biletele Early Bird sunt disponibile acum la preț special, în număr limitat.

 

Trupa CompactB înseamnă:

GABRIEL "GURIȚĂ" NICHOLAS - solist vocal 
ADRIAN ORDEAN - gh.solo 
COSTI CĂMĂRĂŞAN -gh.solo 
LELUŢ VASILESCU - tobe 
ADRIAN COCO TINCA - gh.bass 
MONEL PUIA - clape
LEO IORGA - invitat special

 

 

Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles