Atelierul de Creatie „Piticii priceputi” – „Oameni de zapada”
30
ian
Atelierul de Creatie „Piticii priceputi” – „Oameni de zapada”
ATELIERE, SIBIU
30 ianuarie 2020, Ora 18:00

Info eveniment

,Atelierul de Creație „Piticii pricepuțiʺ - ,,Oameni de zapadă”
Coordonator: Claudia Benchea
Joi, 30 ianuarie, ora 18:00
Durată: 1h 30 minute
Vârstă recomandată: 6-10 ani
Teatrul Gong, Sala Studio
Număr participanți: maxim 10
Preț bilet: 14 lei 
Biletele se achiziționează exclusiv de la sediul Agenției de Bilete a Teatrului Gong
***
Anul acesta nu este nevoie să aşteptați ninsoarea că să puteți savura bucuriile iernii. Spuneți-le bun venit unor oameni de zăpadă adorabili care nu se topesc, sunt foarte uşor de făcut și pot fi confecționați din materiale la îndemâna oricui, precum; puțină vatelină, hârtie creponată și diferite accesorii colorate pentru decorarea acestora. În cadrul atelierului copiii vor învăța să îndeplinească sarcinile într-un mod creativ, să gândească liber, dar să își dezvolte și simțul critic, care o să-i ajute să hotărască singuri ce este bine și ce este rău. Fiecare temă se bazează pe joc, dar şi pe elemente educative, astfel copiii fac cunoștinţă cu ideea de reciclare, își dezvoltă imaginația şi simţul practic, sunt implicaţi în proiecte de grup şi descoperă cât de amuzant poate fi lucrul în echipă. Este un atelier în care copiii pornesc în aventura imaginației și descoperă lumea fascinantă a jocurilor. 
Nu mai stați pe gânduri! Haideți să vă confecționați proprii omuleți pentru a vă juca cu ei chiar și atunci când nu e zăpadă!
Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles