Retro Music Festival

Retro Music Festival


Retro Music Festival unicul festival de muzică retro din România
 21-23 IUNIE 2019, București, ROMEXPO
 
 

Vara 2019 se anunță încă de pe acum a fi una fierbinte pentru fanii muzicii anilor ’80 - ’90, odată cu organizarea, timp de 3 zile, la București, a Retro Music Festival, unicul eveniment de asemenea anvergură dedicat muzicii retro în România.

Între 21 și 23 IUNIE 2019, în parcarea C de la ROMEXPO vor evolua zeci de nume de legendă ale muzicii disco, pop sau rap, care au încântat cu evoluțiile lor generații de fani la nivel mondial.

Programul festivalului este următorul:

Vineri, 21 iunie: Las Ketchup, Captain Hollywood, Snap, Arabesque, Baccara, Fun Factory, London Beat, Jam & Spoon, Corona, Dida Dragan, Corina Chiriac

Sâmbăta, 22 iunie: Ice MC, La Bouche, Milli Vanilli, Patty, Ryan, Samantha Fox, Real McCoy, Maxx, CC Catch, Lian Ross, Adrian Romcescu, Adrian Daminescu

Duminica, 23 iunie: Mr. President, Ace of Base, Culture Beat, Marc Ashley, Fancy, Magic Affair, Mirabela Dauer, Stela Enache.

Avandu-i ca prim target pe reprezentantii generatiei de mijloc, acest eveniment de mare anvergura, dedicat întregii familii, se adreseaza și publicului tânăr și foarte tânăr, care se poate initia în muzica-sursa de inspiratie a ritmurilor actuale. Copiii sub 14 ani beneficiaza de intrare libera.

“Suntem încântați să putem oferi, la București, pentru prima dată în România, trei zile de adevărată sărbătoare a muzicii.

Bucuria acestor ritmuri, care au încântat generații de fani ai muzicii de pretutindeni, le face să fie mereu la modă.

Sunt convins că toți cei care apreciază muzica anilor ’80 - ’90 vor fi încântați de line up-ul de excepție care va evolua pe scenele festivalului, dar, în același timp, ne face plăcere să le dăm ocazia și celor mai tineri să vadă live vedetele a căror muzică stă la baza ritmurilor pop de astăzi“, a declarat Florin Apostol, director general al International Artist Management, organizatorul evenimentului.

Cele trei zile de festival vor include, înaintea concertelor zilnice, o serie de activități conexe, dedicate întregii familii, astfel încât evenimentul să fie cât mai atractiv, atât pentru cei mari, cât și pentru cei mai mici.

 

Regulament: 

1. Acces

1.1. Accesul este permis în locație în perioada 21.06.2019 - 23.06.2019, conform programului zilnic anunțat, respectiv: Vineri, Sâmbătă și Duminică începând cu ora 17:00. Concertele încep la ora 18:30.

1.2. Accesul zilnic în locație se realizează pe bază de invitație, abonament sau bilet zilnic. Posesorii de abonamente la festival sunt rugați să își preschimbe abonamentul cu o brățară de acces în festival și să își păstreze brățara de acces pe perioada celor 3 zile de eveniment. Brățările nu se înlocuiesc în caz de scoatere sau distrugere intenționată.

1.3. Accesul la Festival se face în limita locurilor disponibile, conform prevederilor legale în vigoare, prioritate și acces garantat având posesorii de abonamente. Organizatorii pot decide în orice moment sistarea vânzării de bilete zilnice la casele de bilete ale Festivalului sau sistarea temporară sau permanentă a accesului in festival, în situația în care capacitatea totală a fost atinsă sau în orice altă situație considerată necesară de către organizatori sau de către autorități.

1.4. Accesul minorilor sub 14 ani este gratuit pe toată perioada festivalului, numai dacă aceştia sunt însoţiţi de un părinte/reprezentant legal sau convențional si cu respectarea integrală a prevederilor din Regulament cuprinse la art. 1, 2 și 3.

1.5. Accesul la Festival impune o ținută decentă și un comportament adecvat, astfel încât toți vizitatorii să se bucure de o experiență plăcută. Organizatorii îşi rezervă dreptul de a nu permite accesul în festival celor care refuză controlul de securitate sau persoanelor care sunt suspecte de punerea în pericol a celorlalți participanți sau a bunei desfășurări a festivalului. Fiecare participant este răspunzător pentru pagubele provocate.

1.6. Accesul este permis pe role, biciclete și skateboard-uri, cu condiția ca deținătorii să menajeze pietonii și să nu deranjeze.

1.7. Accesul cu animale de companie nu este permis.

1.8. Persoanele cu dizabilităţi certificate au acces gratuit cu însoţitor sau fără, în baza unui certificat VALID (este acceptată şi copia acestuia).

1.9. Nu este permis accesul cu aparate de fotografiat de orice fel, inclusiv DSLR profesional. Organizatorii vor avea o echipă foto-video proprie ce va realiza fotografii și filmări pe toată durata festivalului. Accesul în cadrul festivalului presupune un acord implicit de a apărea în fotografiile sau filmările realizate de organizatori și folosite în scop de promovare a evenimentului, atât de către Organizator, cât și de partenerii acestuia sau de mass-media care va difuza materiale despre eveniment. Cei care doresc să fie scoși din fotografiile publicate sunt rugați să trimită un email pe office@artist-management.ro și vor primi un răspuns în decurs de 3 zile lucrătoare.

1.10. Nu este permis accesul în incinta Festivalului cu umbrele, bagaje voluminoase, cu obiecte ascuțite, artizanale sau nu, și nici cu materiale inflamabile sau pirotehnice sau de altă natură (artificii, fumigene, vuvuzele etc.). Nu este permis accesul cu apă, mâncare, băuturi răcoritoare sau alcoolice, substanțe interzise, selfie stick-uri, steaguri, laser pointer, lanțuri, bastoane.

 

2. Desfășurarea Evenimentului

2.1. Din momentul intrării în incinta evenimentului, participantul ia la cunoștință prezentul Regulament și și-l asumă în totalitate.

2.2. Participarea la eveniment se face pe proprie răspundere, participanții declarând că sunt apți din punct de vedere fizic și psihic. Astfel, persoanele cu afecțiuni psihice sau fizice, pentru care zonele aglomerate, zgomotele puternice, efecte speciale sonore, vizuale şi audio, reprezintă risc, își asumă întreaga răspundere pentru prejudiciile ce le-ar putea suferi prin participarea la eveniment.

2.3. Organizatorul va anunța în prealabil orele concertelor din cadrul evenimentului. Orarul poate suferi modificări din motive independente sau din voința Organizatorului, fără să fie obligatoriu notificarea participanților și fără ca aceștia să poată solicita repararea unui eventual prejudiciu astfel suferit.

2.4. Organizatorul îşi rezervă dreptul de a modifica programul muzical. În cazul modificării programului muzical, fie din voința Organizatorului, fie din cauza unor factori externi, Participantul nu are dreptul de a cere despăgubiri sau rambursarea prețului aferent biletului achiziționat.

2.5. După ce participantul a primit brăţara, Organizatorul nu mai este responsabil pentru integritatea acesteia. Participantul nu are dreptul de a cere despăgubiri datorită pierderii, distrugerii sau scoaterii brăţării.

2.6. Organizatorul nu acordă nicio garanție în legătură cu durata procesului de intrare la Festival sau cu disponibilitatea, conținutul, calitatea și cantitatea programelor și serviciilor din cadrul Festivalului, și exclude în mod explicit rambursarea către vizitator a prețului biletului sau acordarea unei reduceri ulterioare sau plata de daune-interese, despăgubiri sau compensații de orice natură, în acest context.

2.7. În eventualitatea în care Festivalul este anulat sau amânat din culpa Organizatorului, acesta își asumă responsabilitatea de a returna sumele aferente biletelor, integral, în termen de 30 de zile de la momentul anulării/amânării Festivalului.

Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles