Alina Manole – Lucruri simple
18
nov
Concert Alina Manole – Lucruri simple
Cotton Club, Cluj-Napoca, 18 noiembrie 2018
19
nov
Concert Alina Manole – Lucruri simple
Dai Mattoni, Brasov, 19 noiembrie 2018

Alina Manole – Lucruri simple

Planetele s-au aliniat frumos și, după lansarea de primăvară, în București, a celui mai nou album al ei, Alina Manole pleacă într-o călătorie de suflet cu ”Lucruri simple”! O serie de 4 întâlniri de tip muzică și storytelling va avea loc în perioada 16-19 noiembrie 2018 în Sibiu, Bistrița, Cluj-Napoca și Brașov!

          Sibiul este unul dintre locurile care primesc frumos, de fiecare dată, muzica Alinei Manole. Prin urmare, fiecare lunatic, ”păcătos”, romantic sau cinic este așteptat, pe 16 noiembrie 2018, la ora 20:00, pentru o seară de muzică ”Altfel” în Imperium Live. Și, pentru că Alina pleacă singură la drum, se anunță un concert cu povești, nu doar cu acorduri. Să ne pregătim așadar și de adevăruri legate de ce se întâmplă în spatele scenei, ale muzicii, ale albumelor, adevăruri despre istoria unor cântece sau amintiri magic-muzicale.

 

          Clujenii știu muzica live a Alinei Manole de mulți ani, în formule diverse.  Prin urmare, fiecare lunatic, ”păcătos”, romantic sau cinic este așteptat, pe 18 noiembrie 2018, la ora 20:00, pentru o seară de muzică ”Altfel” în Cotton Club. 

 

          Reîntoarcerea în Brașov a Alinei Manole este rezultat al invitației făcute de Club Folk Brașov, inițiativă de suflet a unor oameni dedicați muzicii live. Prin urmare, fiecare lunatic, ”păcătos”, romantic sau cinic este așteptat, pe 19 noiembrie 2018, la ora 20:00, pentru o seară de muzică ”Altfel” în Dai Mattoni (str Republicii 18) .

 

          Albumul ”Lucruri simple” va fi disponibil la un preț special, căci în calitate de producător, Alina Manole poate decide și ce cadouri să facă publicului plătitor de bilet! :)

          Numărul de locuri este limitat, așadar grăbiți-vă să cumpărați on-line biletele! După ce le achiziționați, vă rugăm să sunați la Imperium Live și să rezervați loc /masă la numărul de telefon 0369 454 690 (după ora 11:00). Nu rezervați locuri fără a avea bilet!

https://www.youtube.com/watch?v=OPZxnw2WWL0

Mai multe detalii pe facebook.com/AlinaManoleOficial

Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles