Campionatele Mondiale de Futnet
16-18
nov
Abonament Campionatele Mondiale de Futnet 2018
Sala Polivalenta, Cluj Napoca, 16 - 18 noiembrie 2018
18
nov
Campionatele Mondiale de Futnet 18.11.2018
Sala Polivalenta, Cluj Napoca, 18 noiembrie 2018

Campionatele Mondiale de Futnet

Campionatele Mondiale de FUTNET 2018, reprezintă un spectacol de excelente abilități ale sportivilor care vor să câștige admirația și respectul iubitorilor de sport.

În România numim acest sport tenis cu piciorul sau labtenis, cehii ii spun NOHEJBAL, francezii FOTBAL_BALLON iar coreenii JOKGU.

La această competiție participă 21 țări de pe 4 continente printre care Cehia care este cea mai buna națiune in acest sport și Coreea de Sud care are peste 4 milioane de practicanți de JOKGU.

Campionatele Mondiale de FUTNET se desfășoară pe durata a 3 zile și cuprinde 3 probe: simplu, dublu și triplu. În fapt sunt 3 Campionate Mondiale, câte unul pentru fiecare probă iar în joc se pun 3 seturi de medalii.

Un meci se joacă pe sistemul cel mai bun din 3 seturi căștigătoare fiind echipa care câștigă prima doua seturi. Un set are 11 puncte cu condiția fie minim doua puncte diferență. În cazul in care nu exista diferența de două puncte se continuă pana caând se face această diferență dar nu mai mult de 15 puncte, unde setul se termină chiar dacă diferența este de doar un punct.

Vă promitem o experiență memorabilă și spectaculoasă!

 

Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles