FESTIVALUL IONICA MINUNE – 2019
12
feb
FESTIVALUL IONICA MINUNE
Rin Grand Hotel - sala Bucuresti, Bucuresti, 12 februarie 2019
13
feb
FESTIVALUL IONICA MINUNE
Rin Grand Hotel - sala Bucuresti, Bucuresti, 13 februarie 2019

FESTIVALUL IONICA MINUNE – 2019

FESTIVALUL IONICA MINUNE – 2019 

 FESTIVAL DE MUZICA 

 

Este un Festival de Muzica care se desfasoara sub egida Taverna Lăutarilor din Bucuresti si se adreseaza, atat copiilor, cat si categoriilor de tineret si seniori. Estimam o participare de 40-50 de muzicanți participanti, care provin din mai multe tari (Romania, Bulgaria, Moldova, Ungaria, Serbia, Canada, Germania, Franța, Italia, Croatia, America etc).

In anul 2019, maestrul Ionica Minune va împlini frumoasa vârsta de 60 de ani iar evenimentul se doreste a fi un proiect cultural-artistic si de afirmare si promovare a tinerelor talente in domeniul muzicii de populare ai de petrecere, in colaborare cu institutii publice, cresterea nivelului de informare si implicare a copiilor si tinerilor bucuresteni in cultura, arta, muzica; dezvoltarea ariei activitatilor impotriva pierderi folclorului Românesc si petrecerii timpului liber; formarea publicului bucurestean spre arta, cultura si muzica; sprijinirea tinerelor talente; promovarea valorilor locale si national intr-un program international. Pentru Bucuresti, un eveniment de asemenea anvergura si tinuta are menirea de a contribui la cresterea prestigiului si vizibilitatii capitalei, iar pentru publicul bucurestean este o ocazie unica de a urmari o disciplina aflata la granita dintre muzica si arta.

Organizatorul delegat de catre Taverna Lăutarilor din Bucuresti este dl Gheorghe Nedelcu din Bucuresti, un om dedicat muzicii și artei tradiționale Românești, dar si in cea de selectare, initiere si promovare a tinerelor talente. Muzicanți romani sunt o prezența constanta in turneele internationale si pe podiumurile tuturor festivalurilor naționale și internaționale la  toate categoriile de varsta..

Numarul oficialilor, romani si straini, va fi aproximativ de 20 de persoane (juriu, director festival, sunetist, luminist, prezentator), dispusi pe doua zile (in jur de 15 oficiali pe zi). 

 

 

Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles