Despre noi

Entertix inseamna peste 30 de ani de experienta si inovatie insumati de membrii echipei sale in ticketing si live entertainment. O echipa sudata, care in ultima decada a contribuit major la construirea, dezvoltarea si actualizarea procesului de vanzare de bilete pentru mii de evenimente anual, din toate domeniile. Fie ca este vorba de cele mai mari festivaluri din Romania, concerte in Piata Constitutiei sau pe stadioane, spectacole in Sala Palatului sau Sala Polivalenta Cluj, competitii sportive de prim rang si evenimente culturale cu renume international, echipa Entertix a reusit de fiecare data sa ofere atat clientilor, cat si organizatorilor, cele mai bune servicii.

Un bilet cumparat inseamna primul pas catre un moment special, iar rolul Entertix este de a se asigura, prin tot ceea ce pune la dispozitia partenerilor sai, ca aceasta experienta este pozitiva de la inceput.

 

Site-ul Entertix.ro este administrat de firma:

S.C. Ticketing Nation S.R.L

CUI: RO 38552916

J40/19909/2017 

 

 

Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles