Metode de plata

1. Transfer bancar 
Platiti prin virament bancar. Veti primi prin email detaliile legate de plata.

Taxa administrare comanda: 1% (din valoarea totala a comenzii).

 

2. Plata online cu cardul
Platiti online cu cardul. Veti fi redirectionat catre pagina de plata a mobilPay.

Taxa administrare comanda: 1% (din valoarea totala a comenzii).

Beneficiarul platii este compania S.C. Ticketing Nation SRL, Calea Dorobanților 42, et. 2, ap4, sector 1, Bucuresti, CUI 38552916. 

Datele financiare ale cumparatorului sunt introduse direct pe site-ul procesatorului de plati mobilPay, toata operatiunea fiind securizata si administrata direct de acesta.

Ticketing Nation SRL NU proceseaza, NU primeste si NU retine detaliile legate de cardurile folosite de cumparatori.

 

3. Plata in rate

 

Pentru anumite evenimente aveti varianta de a plati in 3 rate fara comision prin urmatoarele carduri: Card Avantaj (Credit Europe Bank), Star BT (Banca Transilvania), Bonus Card (Garanti Bank), Alpha Card (Alpha Bank), BRD Finance (BRD). 

 

4. Plata la punctele Myticket
Platiti in numerar sau folosind cardul bancar la ridicarea biletelor din punctele noastre. Lista punctelor de ridicare o gasiti in sectiunea Metode de Livrare. Biletele sunt rezervate 72 de ore din momentul realizarii comenzii. 

In ziua evenimentului toate comenzile care nu au fost ridicare se anuleaza automant, chiar daca intervalul de timp de 72 de ore nu a trecut integral.

 

5. Plata ramburs 
Platiti numerar in momentul primirii biletelor. Se aplica taxe de curierat.

Taxa administrare comanda: 2% (din valoarea totala a comenzii).

 

6. Plata cu Carduri Culturale

Platiti biletele cu carduri culturale emise de catre UP Romania*

 

 

*Aceasta modalitate de plata este disponibila doar pentru anumite evenimente, in functie de preferintele firmei care organizeaza respectivul eveniment. 

 

 

7. Plata prin GoCrypto

 Entertix îți dă oportunitatea de a plăti prin GoCrypto direct din contului tău de Binance. Plata cu criptomonede este acum rapidă și ușoară pe Entertix.

Selectați-vă locurile la evenimentul la care doriți să participați conform procesului obișnuit Entertix iar în coșul dvs., după ce adăugați detaliile, selectați plata online prin GoCrypto.

Pe pagina de plată, după ce selectați "Binance Pay" de sub opțiunea "Choose crypto wallet", puteți să scanați codul QR Entertix Binance Pay cu aplicația dvs. Binance și să vă aprobați plata direct pe telefon.

 

 

 

DETALII SUPLIMENTARE PLATI CARD ONLINE

 

  • Pentru optiunea de plata prin card si ridicare de la punctele Entertix, trebuie sa prezentati un card valabil si un act de identitate (buletin sau pasaport) la ridicarea biletelor. Pentru alte metode de livrare, Ticketing Nation isi rezerva dreptul de a cere verificarea documentelor respective si de a anula tranzactia in cazul in care cumparatorul nu le poate prezenta sau nu doreste sa le prezinte pentru verificare.
  • Folosirea cardului altei persoane la achizitionarea biletelor poate duce la verificari suplimentare. In cazul in care cumparatorul nu poate sau nu doreste sa raspunda la aceste verificari, Ticketing Nation isi rezerva dreptul de a anula tranzactia, banii fiind transferati inapoi pe card iar biletele fiind anulate. 
Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles