Club The Ace
20
feb
Bolek Folk w/ Maria Fofirca live @The Ace
Club The Ace, Bucuresti, 20 februarie 2019
22
feb
Jack of all Trades live @The Ace
Club The Ace, Bucuresti, 22 februarie 2019
23
feb
NAVI acoustic | #Supportyourlocalbands
Club The Ace, Bucuresti, 23 februarie 2019
24
feb
Teatru pentru copii LumiLand
Club The Ace, Bucuresti, 24 februarie 2019
1
mar
Storytellers Acoustic Blues - Live at The Ace
Club The Ace, Bucuresti, 1 martie 2019
2
mar
Emeric Imre | Concert pentru domnite
Club The Ace, Bucuresti, 2 martie 2019
3
mar
Teatru pentru copii LumiLand
Club The Ace, Bucuresti, 3 martie 2019
4
mar
Quiz Night Monday @The Ace
Club The Ace, Bucuresti, 4 martie 2019
7
mar
Walter Ghicolescu | cadou de Martisor
Club The Ace, Bucuresti, 7 martie 2019
10
mar
Teatru pentru copii LumiLand
Club The Ace, Bucuresti, 10 martie 2019
16
mar
AG Weinberger | Blues cu dragoste
Club The Ace, Bucuresti, 16 martie 2019
17
mar
Teatru pentru copii LumiLand
Club The Ace, Bucuresti, 17 martie 2019
24
mar
Teatru pentru copii LumiLand
Club The Ace, Bucuresti, 24 martie 2019

Club The Ace

Ideea de la care a pornit proiectul The Ace a fost exact semnificatia asului. Sa fie un loc de top in centrul vechi, atat din punct de vedere al calitatii, al meniului si serviciilor, cat si din punct de vedere al design-ului, dar mai ales al sigurantei. Fondatorii si-au dorit sa creeze un loc in care s-ar simti ei bine sa iasa  in zona orasului vechi, un pol atractiv pentru cautatorii de locuri faine si distractie,  atat localnici cat si straini.

Cladirea a fost proiectata si pregatita sa reziste si unui cutremur de pana la 9 grade pe scara Richter.

“Ideea noastra a fost de a aduce un strop de eleganta, rafinament si un concept de meniu premium in cea mai populara zona de petrecere a timpului liber din Bucuresti. The Ace inseamna calitate, putere, varful piramidei” declara Mihai Gavris, Administrator The Ace.

Designul localului a fost facut de un architect celebru, recunoscut pentru stilul elegant pe care il abordeaza in proiectele sale. Cele mai importante au fost detaliile, de la finisaje, pana la materiale folosite, sistem de iluminare, bar, pana la mobilier, toate au fost alese dupa multe cautari, calitatea fiind principalul criteriu. Imbinarea elementelor clasice cu cele moderne dau un aer foarte fresh fiecarui spatiu.

Este un concept premiera pentru industria Horeca din Bucuresti, fiind declinat pe 4 etaje, pregatit sa ofere 4 experiente complet diferite, pornind de la atmosfera, pana la décor si meniu. La The Ace te poti relaxa si daca la stai doar la o bere, in Pub sau la o cafea si poate un preparat lejer in Bistro. Sau poti savura o cina ori un pranz rafinat in restaurantul de la etaj, in compania unui vin bun. Poti chiar sa te bucuri de o experienta culinara aparte, in zona de rooftop, unde vei descoperi un spatiu foarte intim, ce iti poate oferi o priveliste superba catre stele cand vremea permite, datorita acoperisului retractabil. In zona de rooftop, este amenajata si o mica terasa, cocheta si ferita, unde te simti purtat in alt spatiu.

Meniul, creat si povestit de chef Cornel Balaban, este o declaratie de creativitate, menita sa impleteasca gusturi internationale si sa transforme preparate clasice in reinterpretari culinare cu multa savoare. Pentru ca centul vechi este o zona foarte atractiva pentru turisti, in meniu sunt incluse si cateva preparate traditionale ce combina clasicul cu modernul in aceeasi farfurie.

 

Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles