Satra – Noi, tiganii

Satra – Noi, tiganii

“Satra – Noi, tiganii” – spectacolul se amana pentru 16 si 17 martie 2019

Grandioasa productie de 1 milion de dolari, care trebuia sa aiba loc pe 3 noiembrie la Constanta si pe 4 noiembrie la Bucuresti, se amana pentru luna martie 2019.

Directorul artistic al spectacolului, Yuri Kuznetsov, va suferi o interventie chirurgicala complicata, in urma agravarii unei probleme medicale. Din pacate, refacerea postoperatorie nu se incadreaza in timpul ramas pana la calatoria in Romania. Mai mult, medicii i-au interzis orice fel de calatorie pana la finele lui ianuarie 2019. Este motivul pentru care, de comun acord cu managementul Teatrului Romen de la Moscova si in acord cu disponibilitatea datelor pentru Sala Palatului (Bucuresti) si Casa Sindicatelor (Constanta), organizatorii din Romania anunta ca noile date sunt: Constanta 16 martie si Bucurestii 17 martie 2019.

Cei care au achizitionat bilete pentru luna noiembrie sunt informati ca acestea raman valabile!

 

In cazul in care se doreste returnarea banilor si anularea biletului, returul biletelor se poate face in punctele de unde au fost achizitonate incepand de miercuri, 24.10.2018 pana la data de 30.12.2018. 

 

“Satra – Noi, tiganii”, productie de 1.000.000 de dolari, vine in premiera in Romania

Show cu peste 75 kg de aur!

Pentru prima data pe o scena din Romania, povestea filmului “Satra – Noi, Tiganii” prinde viata. Teatrul de stat ROMEN de la Moscova aduce in fata publicului din Romania in data de 3 noiembrie la Constanta – Casa Sindicatelor (ora 19.00) si la Bucuresti – Sala Palatului o productie uluitoare!

Teatrul Tiganesc sau Teatrul ROMEN s-a bucurat de un deosebit succes international in toata Europa. Prezenti pentru prima data in Romania, rusii promit un show grandios: “Exotismul acestei culturi, poate si putin din misterul ei, dar mai ales traditiile au fascinat mereu. Ganditi-va la pasiunea cu care traiesc, la chintesenta nomadismului lor, la arta de a ghici si ce sta in spatele ei, la povestea coloritului portului lor, la regulile si ruptura asta care se face mereu intre trecutul care pare sa nu se poata adapta prezentului. Iar ce poate fi mai potrivit decat provocarea de a spune toate astea prin muzica si dans? Pentru poporul roman venim cu sufletul deschis si stim ca vom reusi sa aducem mesajul aproape de cei care vor fi in sala. Va asteptam pe 4 noiembrie sa vedeti ceea ce nu ati mai vazut vreodata”, spune Bobrov Paul - Directorul Teatrului Romen.

 

Productia este uluitoare si la nivel de resurse umane si investitie. Rusii vor veni cu un tir alocat doar transportului costumelor, plus un numar de aproximativ 100 de persoane care pun in scena spectacolul. Presa internationala a avut doar cuvinte de lauda precum “fabulos”, “de neimaginat”, “uluitor”. “The Sun” a notat: “Nu am crezut ca putem vedea ceva care sa para cadre reale de film puse pe scena!”

Costul show-ului “Satra – Noi, tiganii” este estimat la 1.000.000 de dolari.

Peste 75 de kg de aur ajung la Bucuresti

Productia fabuloasa, marca a scolii de inalta clasa rusesti, va aduce muzica, dansul, coregrafia si scenografia unei uluitoare povesti! In cadrul spectacolului 50 de artisti imbraca peste 120 de costume ca sa reaminteasca de intreaga instorie tumultoasa a tiganilor, cat si datinile si obiceiurile acestora. Cel de-al 13-lea trib pierdut din Cartea Genezei va performa pe scena Casei Sindicatelor in noiembrie.

Nemaiintalnit pana in prezent la un show de gen, Teatrul Romen va aduce pentru punerea in scena a spectacolului “Satra – Noi, tiganii” peste 75 de kg de aur sub forma de bratari, cercei, salbe, curele, etc.

De la jarul nestins din campia vasta a Siberiei pana la palatele de clestar ridicate in Rusia, istoria tiganilor va fi interpretata timp de 2 ore prin dans, muzica și port.

https://cloud.mail.ru/public/2nj8/H8XAkoQDH

 

 

Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles