Bilete Essenya - LOREDANA & Banda Agurida, Paula Seling

Essenya -  LOREDANA & Banda Agurida, Paula Seling
31
mai
Essenya - LOREDANA & Banda Agurida, Paula Seling
Arenele Romane, Strada Cutitul de Argint nr. 26, Bucuresti
31 mai 2023, Ora 20:00

Info eveniment: Essenya - LOREDANA & Banda Agurida, Paula Seling

Essenya- Spectacol extraordinar, la Arenele Romane, cu LOREDANA & Banda Agurida / Paula Seling  /  Orchestra Frații Advahov

 

Startul verii explozive se dă la Arenele Romane din București, pe 31 mai 2023, când vor urca pe aceeași scenă, în cadrul spectacolului extraordinar Essenya -  LOREDANA & Banda Agurida, Paula Seling și Orchestra Fraților Advahov.

Essenya este un spectacol extraordinar, un carusel muzical electrizant, în care redescoperim frumusețea, vibrația pasiunii, profunzimea emoției și bucuria deplină a dansului.

LOREDANA, diva de vis, cu sound-ul inconfundabil, mereu în avangarda muzicii românești, artista care a lansat unele dintre cele mai iubite piese din toate timpurile, va oferi publicului, împreună cu Banda Agurida, un moment de excepție și va interpreta piesele icon cu vizualizări cumulate de sute de milioane. Ca de fiecare dată, apariția LOREDANEI, în fața iubitorilor de muzică, este o explozie de energie, creativitate și bunădispoziție.

Essenya aduce pe aceeași scenă încă o voce unică, inconfundabila și de neegalat, Paula Seling. Interpreta și compozitoarea Paula Seling completează, alături de bandul său de instrumentiști extrem de talentați, frumusețea evenimentului special, de la Arenele Romane. Cu vocea sa de aur, ne va purta printr-o călătorie muzicală în care publicul va simți vibrația emoției cu care artista ne-a obișnuit de-a lungul celor peste 20 de ani de carieră fulminantă.   

Spectacolul 100% LIVE, de la Arenele Romane, este completat de energia debordantă a Orchestrei Fraților Advahov alături de Mioara Velicu și  Valentin Sanfira.  

Vitalie și Vasile Advahov, născuți în orașul Cahul, au moștenit iubirea pentru muzică de la părinți și prin multă muncă, dar și cu un talent uriaș, aveau să pună bazele celei ce a devenit una dintre cele mai iubite formații de muzică populară din Republica Moldova, cu o popularitate incontestabilă în întreaga Europă.

Evenimentul este organizat de SENS Music Entertainment & Powered by ESENO.

Essenya este și viziunea brandului ESENO despre rolul, misiunea și valorile sale în viața fiecăruia dintre noi: sănătate, frumusețe, izvor de bine și bucurie de a trăi în armonie cu întregul univers.

Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles