Bilete ALBA CA ZAPADA SI CEI SAPTE PITICI

ALBA CA ZAPADA SI CEI SAPTE PITICI
10
iun
ALBA CA ZAPADA SI CEI SAPTE PITICI
Teatrul Gong - Sala Etaj, Str. Alexandru Odobescu nr. 4, Sibiu
10 iunie 2023, Ora 11:00

Info eveniment: ALBA CA ZAPADA SI CEI SAPTE PITICI

spectacol recomandat copiilor cu vârsta peste 5 ani

Sala Etaj

ALBĂ CA ZĂPĂDA ȘI CEI ȘAPTE PITICI

după Frații Grimm, in memoriam Kovács Ildikó și Febus Viorel Ștefănescu

un spectacol de și cu Monica Baldea, Mihaela Grigoraș și Dan Hândoreanu

 

durată: 55 min.

preț bilet flexibil: 12 lei

 

Oglindă, oglinjoară...cine este cea mai frumoasă din țară?

Albă ca Zăpada și cei șapte pitici se reîntorc pe scena Teatrului GONG Sibiu după o perioadă de 20 de ani. Spectacolul este o adaptare după regia originală a maestrei Kovács Ildikó, iar cei trei actori Mihaela Grigoraș, Monica Baldea și Dan Hândoreanu s-au reunit pentru a le aduce copiilor farmecul poveștii prințesei cu păr negru, buze roșii și fața albă ca zăpada. Dintre toate prințesele Fraților Grimm, Albă ca Zăpada este întruchiparea inocenței, are o inimă blândă, este capabilă să ierte toate nedreptățile ce îi sunt făcute de Regina cea Rea, iar cu ajutorul iubirii din partea frumosului Prinț reușește să rupă blestemul și să își salveze viața și regatul. Morala spectacolului este aceea că binele v-a învinge mereu răul, iar cu ajutorul prietenilor și al iubirii vom reuși mereu să trecem peste toate obstacolele pe care le întâmpinăm în viață.

Premiera spectacolului a avut loc în 20 octombrie 1985 în dramaturgia și regia lui Kovács Ildikó, unul dintre cele mai sonore nume din regia românească la sfârșit de secol XX, povestea spectacolului este completată de scenografia de un farmec aparte creată cu atenție de Febus Viorel Ștefănescu. Iar astăzi la mai bine de 35 de ani de la premieră, spectacolul este reluat sub coordonarea scenică a actorului Dan Hândoreanu, pentru a aduce un omagiu lui Kovács Ildikó și  lui Febus Viorel Ștefănescu.

Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles