20
iun
Seara CAPODOPERE - CASABLANCA
CINEMATECA DIN PARCARE – IULIUS MALL, Parcare Iulius Mall, Tudor Vladimirescu, Iasi
20 iunie 2020, Ora 21:30
Info aditional

REGULAMENTUL EVENIMENTULUI CINEMA DRIVE-IN

Accesul în spațiul destinat pentru eveniment se va face începând cu 60 de minute înainte de începerea proiecției. La intrare vor fi prezentate biletele primite în format electronic pentru a fi scanat codul QR.

Fiecare autoturism are locul dinainte stabilit, după cum a fost ales de către dvs. la achiziționarea biletului.

Va exista o hartă de acces care trebuie respectată la indicațiile personalului care dirijează mașinile pe poziții.

La rezervarea locului, vă rugăm să luați în calcul tipul mașinii cu care veți veni la eveniment (în cazul SUV, vă rugăm să alegeți poziții situate în spațiul semnalat cu destinație specială),  pentru a nu obtura vederea celor din autoturismele mai joase ca înălțime)

Sunetul filmului va putea fi recepționat în habitaclul mașinii, pentru aceasta fiind necesar ca dvs. să căutați manual frecvența radio 95,4 FM.

Pentru o vizionare cât mai bună a filmului, recomandăm ca în mașină să nu fie mai multe de trei persoane.

Conform legislației în vigoare, ”ocupanții unei mașini fiind membri aceleiași familii, măsurile de protecţie sanitară fiind stabilite prin ordin comun al ministrului culturii și al ministrului sănătății, emis în temeiul art. 71 alin. (2) din Legea nr. 55/2020”.

Pe teritoriul zonei în care se desfășoară evenimentul există un bar cu gustări clasice, popcorn și băuturi răcoritoare. Veți primi la intrare instrucțiuni pentru modul în care se face comanda și se livrează produsele, astfel încât să respectăm toate normele în vigoare.

În timpul proiecțiilor este interzisă de staționarea cu farurile aprinse.

În caz de vreme nefavorabilă, costul biletelor nu se rambursează, acestea fiind valabile pentru o dată ulterioară la care va fi reprogramat evenimentul.

 

Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles