26
iul
Motanul incaltat – Teatrul Tandarica
ARCUB - Parcul Cismigiu, Parcul Cismigiu, Bucuresti
26 iulie 2020, Ora 10:00
Info aditional


Zona Scenă are o capacitate de 225 de locuri amplasate în fața scenei. 

Zona Ecran de proiecție are o capacitate de 120 de locuri amplasate în fața unui ecran de proiecție, unde spectacolul va fi transmis live.

Cele două zone sunt separate prin garduri de acces. Trecerea dintr-un spațiu în celălalt nu este posibilă.


REGULI SPECIALE DE ACCES ÎN CONTEXTUL PANDEMIEI DE COVID-19

 

Dragi spectatori,

În contextul situației sanitare speciale pe care o traversăm, regulile de acces și de conduită în timpul evenimentelor noastre a suferit unele modificări. Pentru că ne dorim să vă bucurați de o experiență cât mai plăcută, vă asigurăm că am luat toate măsurile necesare, atât la accesul în locație, cât și în timpul desfășurării evenimentului, pentru ca participarea dumneavoastră la Festivalul „Bucureștii lui Caragiale” să se desfășoare în condiții de maximă siguranță.

 

1.      Accesul în locație

·      Accesul în locație se face pe bază de rezervare care se trimite pe e-mail. Atașat rezervării, spectatorii vor primi o DECLARATIE PE PROPRIA RASPUNDERE pentru prevenirea si combaterea infecțiilor cu COVID-19. Vă rugăm să completați și să prezentați această declarație la acces (în format tipărit sau electronic).

·        Din motive de siguranță și pentru a putea parcurge procedurile de intrare în timp util, accesul începe cu o oră înainte de începerea spectacolului și se va face etapizat.

·        Fiecare bilet va avea comunicată o oră de acces. Rezervările își pierd valabilitatea cu 15 minute după ora de acces indicată pe bilet.


 

2.      Purtarea măștii

·          Purtarea măștii este obligatorie atât pentru accesul în locație, cât și pe durata evenimentului.

·          Pentru a oferi o protecție eficace, masca trebuie să acopere gura și nasul.

 

3.      Distanțarea fizică

·          Pentru a respecta regulile de distanțare fizică, spațiul de eveniment are o capacitate limitată de 345 locuri, împărțite în două zone delimitate intre ele prin garduri: 225 locuri – Zona Scenă, 120 locuri – Zona Ecran.

·          În toate spațiile de eveniment, respectarea distanțării de minimum 1,5 m față de alți participanți este obligatorie. Menținerea distanței fizice între persoane nu se aplică pentru membrii aceleiași familii și/sau grupuri de până la 3 persoane.

·          Pentru a respecta reglementările privind distanțele obligatorii recomandate între spectatori, biletele de acces sunt disponibile în pachete de câte 3 locuri.

·          Intrarea și ieșirea în/din spațiul de eveniment se face prin locurile special amenajate. Vă rugăm să respectați fluxurile de intrare/ieșire conform marcajelor și mențineți distanța fizică și la intrarea/ieșirea din spațiul de eveniment.

 

4.      Igienizarea în locație

·             Vă rugăm să folosiți soluțiile dezinfectante puse la dispoziție de organizatori.

·             Spațiul de eveniment este dezinfectat după fiecare spectacol.

 

5.      Triajul epidemiologic

·             La intrare se va efectua un triaj observațional (de tipul: tuse frecventă, strănut frecvent, stare generală modificată) și se va verifica temperatura (cu un termometru noncontact). Dacă temperatura înregistrată depășește 37,3 C, se va repeta măsurarea temperaturii, după o perioadă de 2-5 minute de repaus.

·             Dacă se constată menținerea unei temperaturi mai mare de 37,3 C sau/și prezența altor simptome respiratorii ne rezervăm dreptul de a refuza accesul în locație. Astfel, atât persoanele care prezintă simptome de infecție respiratorie (tuse, strănut, rinoree), cât și cele care refuză să le fie verificată temperatura, nu vor avea acces în locație.

 

6.      Deplasarea în locație

·             Vă rugăm ca, după ocuparea locurilor, să evitați pe cât posibil deplasarea în locație. Ieșirea din zona scaunelor se poate face doar pentru deplasarea la toaletă sau pentru urgențe medicale.

·             În cazul efectuării acestor deplasări, vă rugăm să respectați distanța de minim 1,5 metri față de celelalte persoane.

·             Dacă părăsiți spațiul de eveniment, reintrarea în locație nu mai este permisă.

 

7.      Utilizarea toaletelor

·        Utilizarea toaletelor este permisă pe toată durata desfășurării evenimentului.

·        Păstrarea distanței de 1,5 m este obligatorie și la intrarea/ieșirea din zona toaletelor.

 

8.      Evacuarea spațiului de eveniment

·        Evacuarea locației se face începând cu scaunele din spate și continuând cu cele din fața scenei/ecranului.

·        Vă rugăm respectați indicațiile prezentate la fața locului în privința ordinii de evacuare.

 

 

Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles