Bucharest Christmas Market
Piata Universitatii, Bucuresti
26 nov - 26 dec 2021, Ora 10:00
Abonament 31 zile/31 days Pass - 26 noiembrie – 26 decembrie 2021 130,00 lei
Info aditional

*În conformitate cu legislația în vigoare, accesul este permis doar persoanelor vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, respectiv persoanelor care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.

**Este obligatorie prezentarea Certificatului Digital European COVID-19 sau a unor documente compatibile cu acest certificat pentru persoanele provenite din state non-UE (în format electronic sau tipărit). Sunt exceptați de la prezentarea acestor documente copiii cu vârsta mai mică sau egală cu 12 ani, însoțiți de o persoană majoră care se află în una dintre situațiile prevăzute mai sus.

***Recomandăm tuturor participanților să dețină asupra lor un act de identitate valid.

****Organizatorii au obligația de a scana codul QR fără a reține niciun fel de date sau informații din certificatul verificat.

*****Purtarea măștii de protecție este obligatorie (excepție: copiii cu vârsta mai mică de 5 ani).

La intrare, toți participanții vor trece printr-un triaj observațional/termoscanare.

Vă rugăm să consultați regulamentul evenimentului pe: www.bucharestchristmasmarket.ro

*Abonamentul nominal valid netransmisibil asigură intrări nelimitate la eveniment, pentru toate cele 31 de zile, și un fast lane dedicat. Pentru a se permite accesul, fiecare persoană trebuie să fie în posesia unui e-Ticket valid, în format electronic sau tipărit.

**Capacitatea locației este limitată, iar accesul se face în ordinea sosirii, în funcție de spațiul disponibil. Vă mulțumim pentru înțelegere!

***Abonamentul de 31 de zile este valabil pentru persoanele cu vârsta peste 12 ani. Copiii cu vârsta până în 12 ani vor primi la intrarea în eveniment un free pass.

Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles