Stele in lumina diminetii
19
feb
Stele in lumina diminetii
Teatrul INFINIT, Str. Mihai Eminescu nr. 127, Bucuresti
19 februarie 2022, Ora 19:00

Info eveniment

"Stele în lumina dimineții” de Aleksandr Galin

Un spectacol de teatru și de viață, „Stele în lumina dimineții” aduce pe scena Teatrului Infinit o poveste din perioada sovietică a anilor ’80, cu teme și personaje încă de actualitate.

În timpul Olimpiadei de la Moscova, femeile de moravuri ușoare din capitala Uniunii Republicilor Sovietice Socialiste au fost gonite din oraș pentru a nu păta imaginea patriei. Printre ele – Lora, care visează o nouă viață alături de Aleksandr, un pacient internat într-un spital de boli mintale; Anna – o „carieristă” sufletistă care se refugiază în alcool și Maria – o fată inocentă a cărei singură vină este că s-a aflat în locul nepotrivit la momentul nepotrivit și care încearcă să iasă din situația în care se află cu ajutorul lui Nikolai, un milițian zelos, fiul Valentinei, zbirul responsabil de comportamentul fetelor pe perioada Olimpiadei.

Va reuși Lora să evadeze cu nebunul ei sau va fi readusă brutal de către Klara, colega ei de breaslă, în lumea decadentă pe care încearcă s-o părăsească? Va scăpa Maria de anatema aruncată asupra ei pe nedrept?

Veți afla toate răspunsurile la finalul spectacolului „Stele în lumina dimineții” de Aleksandr Galin.

REGIA: Tony Adam Horațiu

Cu: Miruna Săndulescu, Christina Cârcei, Roxana Niciev, Raluca Sava, Ionuț Becheru, Andrei Panait, Alessandro Dănescu.


MĂSURI ȘI REGULI privind accesul la spectacolele Teatrului Infinit.

– Sala de spectacole și foaierul Teatrului Infinit din București, str. Mihai Eminescu127, sunt  dotate în conformitate cu toate normele de igienizare-dezinfectare necesare desfășurării activității la interior.

– Accesul se face începând cu 15 minute înaintea fiecărei reprezentații, deaceea vă rugăm să veniți din timp, astfel încât până la ora anunțată pe bilet să fie realizate toate formalitățile organizatorice, în acord cu normele în vigoare.

– Din motive legate de siguranța dumneavoastră și a echipei artistice, după ora anunțată accesul NU mai este permis, iar biletele își pierd valabilitatea.

– Numărul de locuri este limitat la 50% din capacitatea sălii. Locurile se ocupă în ordinea sosirii, cu respectarea marcajelor și a indicațiilor personalului teatrului. Regula se aplică și grupurilor de două sau mai multe persoane. Excepție de la această regulă fac doar adulții care însoțesc minori sub 12 ani; numărul maxim de persoane care pot ocupa locuri alăturate este de 1 adult și 2 copii minori cu vârste de până la 12 ani.

– Măsurarea temperaturii la intrare și purtarea măștii de protecție pe toată durata spectacolului sunt măsuri de protecție obligatorii.

Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles