Conectati la Derby: Rapid eSports vs. VFC Dinamo
26
feb
Conectati la Derby: Rapid eSports vs. VFC Dinamo
National Arena, Bulevardul Basarabia 37-39, Bucuresti
26 februarie 2022, Ora 18:00

Info eveniment

Duelul dintre FC Rapid 1923 și Dinamo București produce sentimente intense, iar fiecare minut din meciurile de fotbal este trăit la maxim.

Același lucru se întâmplă și online, acolo unde echipele de eSports ale celor două formații, Rapid eSports și VFC Dinamo, au pregătit un spectacol de gală pentru toți iubitorii de jocuri, în special FIFA22.

În preambulul partidei din campionatul de fotbal, cele două echipe își vor trimite în terenul virtual cei mai buni jucători pe PlayStation, aceștia urmând să își dispute meciuri de 1v1, 2v2 și 11v11 (Pro Clubs). Mărim miza, iar pe lângă jucătorii de FIFA profesioniști vom avea și o partidă de FIFA22 Pro Clubs între vedete rapidiste și dinamoviste.

 

Deși pe stadion nu vom putea participa mai mult de 30% din capacitatea acestuia, deschidem porțile stadionului virtual și vă invităm să fiți alături de noi! Rivalitatea nu are limite, așa că vrem să le arătăm tuturor că Rapidul este un sentiment aparte și suntem alături de toți cei care ne reprezintă culorile.

Haideți să umplem virtual National Arena și să îi susținem pe ai noștri în duelul contra dinamoviștilor!

Fondurile strânse vor fi folosite pentru dezvoltarea unui centru de gaming dedicat Rapid eSports în apropiere de stadionul Giulești, dar și pentru sprijinul unor acte de caritate, printre care dotarea unor centre de plasament și orfelinate cu console și jocuri video.


Meciurile de FIFA22 pe PlayStation se vor disputa direct pe National Arena pe 26 februarie de la ora 17:00 și vor fi transmise în direct pe toate platformele de streaming ale FC Rapid 1923 eSports: YouTube, Twitch și Facebook Gaming.

Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles