Bilete Iepurele Alb, Iepurele Rosu/White Rabbit, Red Rabbit

Iepurele Alb, Iepurele Rosu/White Rabbit, Red Rabbit
19
mar
Iepurele Alb, Iepurele Rosu/White Rabbit, Red Rabbit
Teatrul INFINIT, Str. Mihai Eminescu nr. 127, Bucuresti
19 martie 2022, Ora 19:00

Info eveniment: Iepurele Alb, Iepurele Rosu/White Rabbit, Red Rabbit

Compania independentă Jamais-Vu, compania de producție berlineză Aurora Nova și cunoscutul dramaturg iranian Nassim Soleimanpour prezintă, în premieră în București, monodrama – Iepurele Alb, Iepurele Roșu/White Rabbit, Red Rabbit.

Un spectacol - Fără regizor. Fără repetiții. Fără decor.  

De la premiera sa din 2011, „Iepurele alb, iepurele roșu”/„White Rabbit Red Rabbit” a fost tradusă în peste 25 de limbi și a devenit una dintre cele mai jucate piese de teatru. Cele peste 1000 de reprezentații au atras în distribuție nume sonore din teatru și film: Whoopi Goldberg, Nathan Lane, John Hurt, Simon McBurney, Stephen Fry, Sinead Cusack, Marcus Brigstocke și Ken Loach.

Nassim Soleimanpour este un dramaturg iranian, devenit cunoscut în special pentru piesa „White Rabbit Red Rabbit”, premiată în cadrul Festivalului Dublin Fringe. Pe parcursul activității, producătorul a fost recompensat cu premiile Summerworks Outstanding New Performance Text și The Arches Brick (Edinburgh Fringe), inclusiv mai multe nominalizări la Total Theatre și premiile Brighton Fringe Pick of Edinburgh.

Fără să cunoască textul, fără repetiții în prealabil, 9 actori vor avea ocazia de a juca o singură dată monodrama Iepurele Alb, iepurele Roșu.

Vă așteptăm la Teatru Infinit:

Alex Bogdan – 19 Martie, ora 19.00

Mihaela Sîrbu – 26 Martie, ora 19.00

Sorin Miron – 9 Aprilie, ora 19.00

Alex Ion – 30 Aprilie, ora 19.00

Andrei Huțuleac – 7 Mai, ora 19.00

Ștefan Huluba – 21 Mai, ora 19.00

Alexandru Papadopol – 29 Mai, ora 19.00

Corina Moise – 4 Iunie, ora 19.00

Delia Riciu – 18 Iunie, ora 19.00

Notă de la producător: Această piesă NU este politică și nu ar trebui prezentată sau tratată ca atare. Ea operează la un nivel mai profund, metaforic și evită în mod deliberat comentariul politic deschis. Mass-media și agenții de presă trebuie să țină cont de faptul că dramaturgul locuiește în Iran. Prin urmare, cerem presei să fie judicioasă în reportajele lor.

 

MĂSURI ȘI REGULI privind accesul la spectacolele Teatrului Infinit.

– Sala de spectacole și foaierul Teatrului Infinit din București, str. Mihai Eminescu127, sunt  dotate în conformitate cu toate normele de igienizare-dezinfectare necesare desfășurării activității la interior.

– Accesul se face începând cu 15 minute înaintea fiecărei reprezentații, deaceea vă rugăm să veniți din timp, astfel încât până la ora anunțată pe bilet să fie realizate toate formalitățile organizatorice, în acord cu normele în vigoare.

– Din motive legate de siguranța dumneavoastră și a echipei artistice, după ora anunțată accesul NU mai este permis, iar biletele își pierd valabilitatea.

– Numărul de locuri este limitat la 50% din capacitatea sălii. Locurile se ocupă în ordinea sosirii, cu respectarea marcajelor și a indicațiilor personalului teatrului. Regula se aplică și grupurilor de două sau mai multe persoane. Excepție de la această regulă fac doar adulții care însoțesc minori sub 12 ani; numărul maxim de persoane care pot ocupa locuri alăturate este de 1 adult și 2 copii minori cu vârste de până la 12 ani.

– Măsurarea temperaturii la intrare și purtarea măștii de protecție pe toată durata spectacolului sunt măsuri de protecție obligatorii.

Vă mulțumim.

Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles