Bilete Alina Manole - Lucruri simple

Alina Manole - Lucruri simple
30
iun
Alina Manole - Lucruri simple
Clubul Taranului, Intrarea Monetariei, Soseaua Pavel Dimitrievici Kiseleff 3, Bucuresti
30 iunie 2018, Ora 20:00

Info eveniment: Alina Manole - Lucruri simple

 

Concert Alina Manole – 30 iunie 2018, Clubul Țăranului

 

 

            Planetele s-au aliniat frumos și, după o lansare de teatru a celui mai nou album, Alina Manole invită lunaticii, păcătoșii, amanții și îndrăgostiții la un concert de club ce poartă numele – cum altfel?! - Lucruri simple.

            Concertul va avea loc la Clubul Țăranului din București, pe 30 iunie 2018, începând cu ora 20:00. Bilete (online print-at-home, cu livrare prin curier sau achiziționate în Librăriile Cărturești și  infopoint MegaMall și Promenada Mall din București) prin Myticket.ro si ENTERTIX.RO

 

            Din 2009 și până acum, Alina Manole a lansat 6 materiale discografice, fiecare în mai multe tiraje, însumând un univers singular în piața muzicală românească.

            Luna Pătrată (2009), Cu drag (2009), Dragoste în 3 (2011), Fericirea de Luni (2014), 3 A.M. (colecție, 2016) și Lucruri simple (mai, 2018) sunt titlurile purtătoare de povești muzicale, compuse cu ironie, umor și adevăr, despre viața reală și tot ce se află în universul iubirii oficiale sau tabu.

            Desigur, artista ar fi putut alege să cânte despre idealuri, îndrăgostire, iubire fără limite. Doza de realism și simțul umorului au transformat însă creațiile ei în produse aparte, unicat, așa cum sunt și „păcătoșii” care vin la concerte: mulți, frumoși, inteligenți, asumați.

            Albumul proaspăt lansat vine în aceeași linie de unicitate muzicală, cu câteva precizări pe care le face chiar Alina Manole: „Albumul nou este o sumă de lucruri simple. De viață reală, nu cea din filme. Pentru că viața reală are mai multă MUZICĂ înăuntru decât orice început sau final al unei povești de dragoste.”

            Concertul de la Clubul Țăranului de pe 30 iunie este o continuare firească a lansării de la Teatrul Nottara, întrucât universul muzical pe care îl acoperă artista are extensie în multiple tipuri de spații culturale. În plus, evenimentul în sine va reprezenta o închidere a sezonului muzical de „interioare” până în toamna acestui an.

           

            Mai multe informații despre Alina Manole pe site-ul www.alinamanole.ro și pe pagina de facebook http://facebook.com/AlinaManoleOficial

Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles