ANALOGUE FESTIVAL
2-4
sep
ANALOGUE FESTIVAL
Zona picnic Faget, Mioveni
2 - 4 septembrie 2022, Ora 12:00

Info eveniment

Asaf Avidan, B.U.G. Mafia, Dubioza Kolektiv, Jessie Ware, JP Cooper, Morcheeba, Rudimental, Subcarpati, Deliric x Silent Strike, Golan, Irina Rimes, Moonlight Breakfast, Nane, The Motans, Zdob si Zdub, Bruja, Catalina Cara, El Nino, TM Groove & Maria Hojda vor urca pe scena festivalului ANALOGUE.

ANALOGUE este un festival care îmbină natura cu muzica, artele și tehnologia și care aduce în discuție problematici actuale precum sustenabilitatea, limitele digitalului și relațiile interumane.


Prima ediție se va desfășura în perioada 2-4 septembrie, pe platoul Făget din Mioveni, cu sprijinul Primăriei Mioveni și a Centrului Cultural din Mioveni.


Powered by George. Primul banking inteligent

 

Accesul minorilor sub 7 ani, însoțiți de un părinte/tutore care prezintă un bilet/abonament valabil este gratuit în cadrul Festivalului ANALOGUE.

Organizatorul oferă cu titlu de gratuitate 10 abonamente persoanelor cu dizabilități.În vederea achiziționării vă rugăm transmiteți solicitarea pe adresa de mail contact@analogue.ro

 

ANALOGUE FESTIVAL
2-4
sep
ANALOGUE FESTIVAL
Mioveni
Zona picnic Faget
Electric Castle
13-17
Iul
Electric Castle
Cluj-Napoca
Bontida
EXIT FESTIVAL 2022
7-10
iul
EXIT FESTIVAL 2022
Novi Sad
Petrovaradin Fortress
KISS, Whitesnake, Powerwolf
16
iul
KISS, Whitesnake, Powerwolf
Bucuresti
ROMEXPO
Trends
Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles