iFight HEROES 4 - 'Marea Confruntare'
24
iun
iFight HEROES 4 - 'Marea Confruntare'
Circul Metropolitan Bucuresti SPECTACOL IN SALA, Aleea Circului 15, Bucuresti
24 iunie 2022, Ora 19:00

Info eveniment

Ion Pascu se va lupta cu Jonathan Bosuku. Francezul este cel mai puternic adversar pe care l-a avut luptătorul român în galele Heroes Fight League. Acesta a evoluat la cel mai înalt nivel, în Bellator, a doua cea mai tare promoție din lume.

”Ion Pascu a avut meciuri în cele mai tari promoții din lume, Bellator, BAMMA, Cage Warriors, ACB sau Abu Dhabi Warriors, în timp ce francezul Jonathan Bosuku a luptat în Bellator și UAE Warriors, acolo unde a obținut recent o victorie spectaculoasă în prima rundă”, notează pagina promoției Heroes Fight League.

Lupta va face parte din gala iFight HEROES 4 ”Marea Confruntare”, ce va avea loc pe 24 iunie. Evenimentul va conține mai multe meciuri interesante și va fi transmis de Antena 1 și Antenaplay.ro.

Alte două meciuri anunțate pentru această gală sunt luptele la categoria 70kg. Florin Pîrtea vs Mihai Iorga și Cristian Iorga vs Denis Crețu sunt luptele ce vor stabili finaliștii pentru meciul de centură al categoriei. ”Câștigătorii din aceste două meciuri vor lupta pentru titlul de campion al categoriei 70kg în gala următoare”, au anunțat organizatorii galei.

 

ANALOGUE FESTIVAL
2-4
sep
ANALOGUE FESTIVAL
Mioveni
Zona picnic Faget
Electric Castle
13-17
Iul
Electric Castle
Cluj-Napoca
Bontida
EXIT FESTIVAL 2022
7-10
iul
EXIT FESTIVAL 2022
Novi Sad
Petrovaradin Fortress
KISS, Whitesnake, Powerwolf
16
iul
KISS, Whitesnake, Powerwolf
Bucuresti
ROMEXPO
Trends
Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles