Atelier de Creatie „Piticii priceputi”  -  Palarie de poveste
5
oct
Atelier de Creatie „Piticii priceputi” - Palarie de poveste
Teatrul Gong - Sala Studio, SIBIU
5 octombrie 2022, Ora 18:00

Info eveniment

Pentru copii cu vârsta cuprinsă între 6 și 10 ani

Sala Studio

Atelier de Creație „Piticii pricepuți”  -  Pălărie de poveste

Coordonator Claudia Benchea

 

durata: 60 min.

preț bilet: 14 lei

 

Anual, în data de 6 octombrie, se sărbătorește Ziua Pălărierului Nebun, personaj cheie în romanul „Alice în Țara Minunilor", scris de autorul britanic Lewis Caroll. Cu această ocazie, Teatrul Gong a pregătit, în luna octombrie, două ateliere care vor prelua din atmosfera fantastică a călătoriei prin Țara Minunilor. Unul dintre ele este pregătit, cu drag, de Claudia Benchea, cu experiență în realizarea de costume de teatru. Piticii pricepuți vor învăța despre un accesoriu des folosit în spectacolele de teatru: jobenul – pălăria cu formă cilindrică. Această pălărie este una deosebită, fiind inspirată de cea pe care o poartă Pălărierul Nebun. Va fi decorată, de fiecare în parte, cu pene colorate, pietricele prețioase, cel mai important element fiind chiar imaginația.

 

***

Activitățile practice din cadrul Atelierului de Creație „Piticii pricepuți” contribuie la o mai bună înțelegere a metodelor de integrare a unei bucăți de material într-un anumit context, cum ar fi crearea de păpuși, felicitări, obiecte vestimentare sau decoruri din lumea teatrală. Astfel de îndeletniciri stimulează imaginația și abilitățile celor mici de a combina culori sau de a alege și adapta materiale prin tăiere, lipire sau pliere în vederea atingerii scopului creativ. Interacțiunea într-un colectiv prietenos va întregi cu siguranță entuziasmul celor mici pentru creații artistice.

Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles