Atelierul de Creat Povesti – Povestea Sirenei din fire de ata
8
oct
Atelierul de Creat Povesti – Povestea Sirenei din fire de ata
Teatrul Gong - Sala Studio, SIBIU
8 octombrie 2022, Ora 10:00

Info eveniment

Pentru copii cu vârsta cuprinsă între 6 și 10 ani

Sala Studio

Atelierul de Creat Povești – Povestea Sirenei din fire de ață

Coordonator Diana Ribana

 

durata: 60 min.

preț bilet: 14 lei

 

Suntem siguri că și voi ați rămas cu gândul la vara ce tocmai a trecut, iar pentru ca revenirea din vacanță să fie cât mai ușoară, Teatrul Gong propune ca activitate pentru cei mici un nou atelier de creație, care păstrează o mică parte din aventurile de la mare. Povestea sirenei din fire de ață va fi creată și imaginată de participanți, pornind de la tehnicile numeroase de împletire și alegând culorile preferate alături de Diana Ribana. Stimulând imaginația, dar și abilitățile artistice ale copiilor, atelierul va avea ca rezultat Sirena din fire de ață, precum și povestea plină de aventuri a acesteia.

 

***

În cadrul „Atelierul de Creat Povești” – cu Diana Ribana acordăm atenție educației estetice și stimulării multilaterale a copiilor. Ne propunem să formăm și să dezvoltăm spiritul de observație, atenția, imaginația creatoare, interesul și plăcerea de a colora, de a picta, de a modela și aranja după cerințele frumosului, și de a povesti. Prin contactul direct cu materialele și ustensilele folosite, atelierele de creație oferă copiilor o imagine mai clară a ceea ce se poate realiza în lumea teatrală şi reprezintă un bun prilej de a înţelege provocările acestei arte. Discuțiile și poveștile care au loc pe baza a ceea ce creăm împreună sunt prilej pentru dezvoltarea limbajului, a fanteziei și a creativității.

Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles