Atelier de Creatie „Piticii priceputi”  -  Costum de Halloween
19
oct
Atelier de Creatie „Piticii priceputi” - Costum de Halloween
Teatrul Gong - Sala Studio, SIBIU
19 octombrie 2022, Ora 18:00

Info eveniment

Pentru copii cu vârsta cuprinsă între 6 și 10 ani

Sala Studio

Atelier de Creație „Piticii pricepuți”  -  Costum de Halloween

Coordonator Claudia Benchea

 

durata: 60 min.

preț bilet: 14 lei

 

Pelerina lui Batman sau a lui Superman sau poate o pelerină de mare Vrăjitor. Oricare ar fi alegerea ta pentru costumul de anul acesta pentru Halloween, Claudia este aici ca să te ajute. În cadrul unui nou atelier de creație „Piticii pricepuți”, cu multă răbdare, inspirație și materiale de tot felul, participanții vor învăța să își croiască și să își personalizeze propria pelerină pentru completarea costumului de Halloween.

 

***

Activitățile practice din cadrul Atelierului de Creație „Piticii pricepuți” contribuie la o mai bună înțelegere a metodelor de integrare a unei bucăți de material într-un anumit context, cum ar fi crearea de păpuși, felicitări, obiecte vestimentare sau decoruri din lumea teatrală. Astfel de îndeletniciri stimulează imaginația și abilitățile celor mici de a combina culori sau de a alege și adapta materiale prin tăiere, lipire sau pliere în vederea atingerii scopului creativ. Interacțiunea într-un colectiv prietenos va întregi cu siguranță entuziasmul celor mici pentru creații artistice.

 

Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles