Gala „Craciun pentru toti”
27
dec
Gala „Craciun pentru toti”
Ateneul Roman, Str. Franklin nr. 1-3, Bucuresti
27 decembrie 2022, Ora 19:00

Info eveniment

Avem plăcerea să vă anunțăm pe această cale organizarea pe data de 27 decembrie 2022, de la orele 19 :00,  la Ateneul Român a concertului extraordinar „Crăciun pentru toți”, un eveniment cu tradiție, acum la a XXV-a ediție, remarcabil în fiecare an. Evenimentul este un proiect al Fundaţiei Solidaritatea Culturală pentru România ARSXXI.

 

Gala „Crăciun pentru toți” este un “family concert” dedicat consumatorilor de muzică bună, o seară în care timp de două ore veți uita de tot și de toate.  seară care include genuri muzicale multiple de la valsuri si polci de Johann Strauss,  până la jazz, tango argentinian. Un program muzical foarte dinamic dedicat unei palete foarte largi de audiență, între 19 și 90 de ani.  

 

În această ediţie pe scena Ateneului Român va evolua grupul instrumental Traffic Strings împreună cu invitații lor -Adriana Ghiorghișor – soprană, Camelia Cuzub – mezzosoprană, Silviu Mihăilă – bariton, Alexandru Matei – bas, Corina Petrescu & Valentino Luca - dansatori – soliști care vor delecta publicul prin calitățile vocale și dansatori profesioniști care vor oferi numere de balet pe muzică de vals și tango argentinian.

 

Toate capodoperele muzicale care fac parte din programul serii aduc un colorit plin de voioșie și voie bună, specific sărbătorilor de iarnă. https://www.youtube.com/watch?v=mjRyEOvvqWA ;  https://youtu.be/xaW7SlpyO_M   ; https://www.youtube.com/watch?v=4theUIeLlJ0

 

Acest spectacol extraordinar reuneşte artiştii care au decis să pună la dispoziţie timpul şi talentul lor, pentru a ne ajuta strângem fonduri şi să oferim o mică bucurie de Sfintele Sărbători copiilor victime ale inegalității de șanse. Cu alte cuvinte, și de data aceasta beneficiul este rezervat în totalitate copiilor talentați și defavorizaţi.

 

Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles