Superbet International Cup
10
dec
Superbet International Cup
National Arena, Bulevardul Basarabia 37-39, Bucuresti
10 decembrie 2022, Ora 13:00

Info eveniment


Superbet International Cup – supercadou cu superfotbal pentru supermicrobiști!

 

Rapid, Borussia Dortmund și Fiorentina se întâlnesc pe 10 decembrie în Superbet International Cup, un triunghiular-spectacol pe Arena Națională. 

 

Superbet vine cu un supercadou de Crăciun pentru iubitorii fotbalului. Borussia Dortmund și Fiorentina sosesc la București pentru un triunghiular cu Rapid pe Arena Națională. Sâmbătă, 10 decembrie, ora 13:00 începe spectacolul: trei meciuri de câte 60 de minute presărate cu momente de divertisment vor face deliciul spectatorilor.

O echipă calificată în primăvara UEFA Champions League și câștigătoare a 8 titluri Bundesliga, o Cupa Campionilor, rivala lui Bayern, formația care i-a avut în vestiar pe Michael Zorc, Erling Haaland, Robert Lewandowski sau Marcel Răducanu. Borussia Dortmund.

O echipă calificată în primăvara UEFA Conference League, cu două titluri în Serie A, 6 Coppa Italia și o Cupa Cupelor. Unde au făcut spectacol Giancarlo Antognoni, Gabriel Batistuta sau Adrian Mutu. ACF Fiorentina.

Pasiunea inimilor vișinii, campioană de 3 ori în România, câștigătoare a 13 Cupe ale României. 100 de ani de istorie cu Iuliu Baratky, Ion Ionescu, Rică Raducanu sau Cristian Săpunaru. Rapid București.

 Acesta este meniul pentru festivalul de fotbal și divertisment pregătit pentru 10 decembrie, pe Arena
Națională. Pentru bilete la loji, vă rugăm să ne trimiteți un mail pe contact@entertix.ro

Accesul este gratuit sub 7 ani atâta timp cât copiii sunt însoțiți de un părinte plătitor de bilete și doar în zona care corespune biletului. 

Locurile la VIP nu includ catering. Doar locurile din lojele VIP au catering. 

Abonații clubului Rapid au 20% reducere la toate categoriile de bilete. Pași de urmat pentru a obține reducerea:

1. La secțiunea de bilete a evenimentului, apare câmpul: Aveți un cod de discount? Introduceți-l mai jos. Aici trebuie introdus codul de abonat care se regăsește pe abonamentul fizic.

2. După introducerea codului apăsați butonul verifică și dacă ați introdus codul corect aveți deja prețurile reduse aplicate.

Fiecare abonat poate cumpăra în baza unui cod 4 bilete reduse.

Biletele cu reducere pot fi achiziționate și de la casa de bilete a stadionului .

Program casierie: Joi-Vineri, 17:00 – 20:00

În data de 10 decembrie, pe Arena Națională, va avea loc un triunghiular de excepție cu participarea formațiilor Borussia Dortmund, Fiorentina și Rapid București. Evenimentul acestui sfârșit de an denumit „Superbet International Cup” se dorește să transmită un mesaj de atragere a copiiilor către fotbal și un imbold pentru micuții care practică acest sport să persevereze.

 

Astfel, organizatorii “Superbet International Cup”, cu sprijinul „Fundației Mobexpert”, oferă 5000 de bilete gratuite copiilor legitimați la orice club de fotbal din România afiliat la FRF, AMFB sau AJF.

 

Pentru a intra în posesia biletelor, cluburile pot trimite o solicitare pe e-mail către fundatia@mobexpert.ro, până miercuri, 7 decembrie 2022.

 

Copiii trebuie să vină la meci însoțiți de către antrenorul lor.

Fiecare antrenor trebuie să conducă un grup de cel puțin 10 copii și este rugat ca, pe cât posibil, să îi îmbrace pe micuții jucători în echipamentul clubului pe care îl reprezintă.

 

Biletele vor fi oferite în ordinea înscrierii pe adresa e-mail fundatia@mobexpert.ro. Accesul se va face prin Bulevardul Basarabiei, zona rezervată pentru copii este Inelul 3, din Peluza Sud, sectoarele 308, 310, 312, 314, 316, 318. Părinților care doresc să își însoțească copiii le recomandăm să își achiziționeze bilete în sectoarele 302, 304, 306, de pe www.entertix.ro.

 

Pentru mai multe informații, ne puteți contacta pe  fundatia@mobexpert.ro.

 


Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles