Atelier de Creatie „Piticii priceputi”  -  Conuri Mos Craciun
14
dec
Atelier de Creatie „Piticii priceputi” - Conuri Mos Craciun
Teatrul Gong - Sala Studio, SIBIU
14 decembrie 2022, Ora 18:00

Info eveniment

Pentru copii cu vârsta cuprinsă între 6 și 10 ani

Sala Studio

Atelier de Creație „Piticii pricepuți”  -  Conuri Moș Crăciun

Coordonator Claudia Benchea

 

durata: 60 min.

preț bilet: 14 lei

 

Venirea iernii aduce multe bucurii în familiile noastre, dar când fulgii de zăpadă întârzie să apară, atelierele noastre de creație propun copiilor activități interesante pentru a profita de timpul petrecut în casă, la căldură.  Colega noastră, Claudia, va îmbina folosirea materialelor textile cu materialele naturale pentru a realiza Conuri în formă de Moș Crăciun. Un obiect decorativ, inedit, pe care cei mici îl vor personaliza folosindu-și îndemânarea și imaginația. Piticii pricepuți sunt invitați și în luna decembrie la un atelier de creație care le va dezvolta abilitățile de a combina culori și materiale prin diferite tehnici, de lipire, tăiere sau decupare. 

 

***  

 

Activitățile practice din cadrul Atelierului de Creație „Piticii pricepuți” contribuie la o mai bună înțelegere a metodelor de integrare a unei bucăți de material într-un anumit context, cum ar fi crearea de păpuși, felicitări, obiecte vestimentare sau decoruri din lumea teatrală. Astfel de îndeletniciri stimulează imaginația și abilitățile celor mici de a combina culori sau de a alege și adapta materiale prin tăiere, lipire sau pliere în vederea atingerii scopului creativ. Interacțiunea într-un colectiv prietenos va întregi, cu siguranță, entuziasmul celor mici, pentru creații artistice.

 

Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles