Bilete Alerta in Laponia

Alerta in Laponia
21
dec
Alerta in Laponia
Teatrul Ion Creanga - Sala Mica, Str. Biserica Amzei, nr. 21-23, Bucuresti
21 decembrie 2022, Ora 17:00

Info eveniment: Alerta in Laponia


ALERTĂ ÎN LAPONIA

Regia și scenariul: Ani Crețu
Muzica: Radu Mihalache
Scenografia: Roxana
 și Andrei Răduț

Cu: Daniel Tudorică (Moș Crăciun), Cerasela Popescu (Crăciunița), Alexandru Prica (Rudolf), Andreea Mera (Vixen), Ciprian Niculae (Blitzen), Marius Nănău (Comet), Claudia Revnic (Cupid), Oliviu-Cristian Bughiu (Dancer), Iulian Bălan (Dasher), Ani Crețu (Prancer).

Recomandat copiilor peste 4 ani
Durata: 45 min

Iubirea este sentimentul dominant în viețile noastre și este firesc ca ea să fie împărtășită. „Alertă în Laponia” este un spectacol despre o întâmplare cu final fericit din Țara lui Moș Crăciun. Totul începe cu trei zile înainte de Crăciun când la antrenamentul de dimineață al renilor, aceștia, împreună cu Moșul și Crăciunița, își dau seama că Rudolf este de negăsit. Când în sfârșit apare, dezvăluie faptul că anul acesta nu va conduce el sania - este trist pentru că, deși el știe toate adresele copiilor și luminează în fiecare an calea către casele lor, nu i-a scris nimeni nicio scrisoare. Cel mai prețios lucru este sentimentul că ești iubit, iar renul nostru cu nasul roșu trăiește drama unei iubiri neîmpărtășite. Oare cine este responsabil pentru tristețea lui Rudolf? Și, oare, de ce este el cel care luminează calea saniei Moșului? Vă invităm să descoperim împreună detalii ale poveștii și cel mai important lucru: vor reuși, oare, renii să livreze toate cadourile la timp și să salveze Crăciunul?

„A-ți recunoaște propriile emoții nu este deloc o slăbiciune, dimpotrivă, este o dovadă de putere.” – Crăciunița.

Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles