Bilete EDUCare - Educatie pentru success

EDUCare - Educatie pentru success
20
mai
EDUCare - Educatie pentru success
Biavati Events, Strada Serghei Vasilievici Rahmaninov 2B, Bucuresti
20 mai 2023, Ora 10:00

Info eveniment: EDUCare - Educatie pentru success

Te-ai gândit vreodată cât de ușor poate fi să atragi oamenii de partea ta? Sau să găsești cele mai eficiente instrumente pentru a avea succes în tot ceea ce faci? Cât de importantă este educația din afara școlii pentru copiii noștri? Cum îi putem ajuta să își găsească drumul și să facă performanță în direcția dorită de ei? Și care sunt investițiile care contează cu adevărat pentru viitorul lor?

 

Pe 20 mai 2023, la Biavati Events, aflăm răspunsul la toate aceste întrebări și nu numai în cadrul unei noi ediții a conferinței EDUCare - Educație pentru succes.

 

Specialiști în psihologie, educație, sociologie, antreprenoriat și filosofie, vor urca pe scena EDUCare pentru a povesti despre succes și numeroasele sale valențe. Despre ce putem face concret pentru a ne atinge obiectivele. Dar și despre metodele la care putem recurge pentru a reuși în viața de zi cu zi.

30% din valoarea încasărilor din bilete se redirecționează către partenerul evenimentului, Asociatia MAGIC – organizație care le oferă copiilor diagnosticați cu cancer și aflați în situații vulnerabile motive să se bucure, să își regăsească copilăria și încrederea în ei și în cei din jur.

 

Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles