Bilete Atelier CERURI DE PASTEL

Atelier CERURI DE PASTEL
5-6
dec
Atelier CERURI DE PASTEL
Teatrul Gong - Sala Studio, SIBIU
5 - 6 decembrie 2022, Ora 17:00

Info eveniment: Atelier CERURI DE PASTEL

Luni, 5 decembrie, ora 17:00 (prima parte)

Marți, 6 decembrie, ora 17:00 (a doua parte)

Atelier pentru copii cu vârsta cuprinsă între 7 și 10 ani

CERURI DE PASTEL

Coordonator: Paul Mureșan, ilustrator

Durata: 120 de minute – prima parte & 90 de minute – a doua parte

Preț bilet: 28 de lei

 

Artistul Paul Mureșan va coordona un atelier pentru copii cu titlul „Ceruri de pastel”. Le va stârni curiozitatea participanților și va lucra cu aceștia folosind diferite tehnici de pictură și desen. Copiii vor învăța de la acesta cum să își folosească imaginația pentru a realiza opere de artă. Culori pastel, culori complementare sau combinații „corecte”, totul va fi explorat într-un  workshop inedit.

În data de 6 decembrie, de la ora 20:00, lucrările realizate în cadrul atelierului, vor fi expuse  în foaierul Teatrului GONG Sibiu.

***

Paul Mureșan - artist, regizor, animator și ilustrator este autorul mai multor expoziții de desen găzduite în importante săli europene, dar este cunoscut și pentru scurtmetrajele animate multi-premiate „Pui de somn” (2014) şi „Mamă, tată, am să vă spun ceva” (2016). Scurtmetrajele lui au fost selecţionate la festivaluri din întreaga lume, iar „Pui de somnʺ a primit trofeul pentru cel mai bun film românesc la Anim'est 2014. Scurtmetrajul animat, „CEVAʺ, a fost prezentat în mai multe festivaluri internaţionale.

Cu Teatrul Gong Sibiu a colaborat în cadrul mai multor proiecte, dintre care menționăm realizarea a două desene chiar în foaierul teatrului.

 

Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles