Bilete Fishing & Hunting Expo – Editia a 7-a

Fishing & Hunting Expo – Editia a 7-a
17-19
mar
Fishing & Hunting Expo – Editia a 7-a
ROMEXPO, PAVILION B1, Bulevardul Marasti 65-67, BUCURESTI
17 - 19 martie 2023, Ora 10:00

Info eveniment: Fishing & Hunting Expo – Editia a 7-a

 

Fishing & Hunting Expo, cea mai mare expoziție dedicată pasionaților de pescuit, vânătoare și outdoor din România, a stabilit datele de desfășurare a ediției cu numărul șapte, în perioada 17-19 martie 2023, în cadrul Complexului Expozițional Romexpo, Pavilionul B1, pentru că pasiunile trebuie să fie urmate.

 

F&H Expo a demonstrat încă de la prima ediție că este cea mai importantă expoziție de profil din România. Ediția a șaptea se va desfășura pe o suprafață de peste 12,000 mp. În centrul pavilionului vom regăsi scena și piscina pentru prezentări și demonstrații, iar la locul de entertainment vor fi simulatoare de pescuit, photobooth tematic, un cocktail bar, loc de joacă pentru copii, spații destinate pentru socializare și multe alte atracții.

 

Pescarii, vânătorii sau iubitorii de activități outdoor pot găsi în cadrul F&H Expo echipamente, accesorii și îmbrăcăminte pentru pescuit, armament, muniție și îmbrăcăminte pentru vânătoare, bărci și alte tipuri de ambarcațiuni, bălți, lacuri sau alte destinații de pescuit și vânătoare, pensiuni din destinațiile de pescuit sportiv din România și nu numai. De asemenea, la scena amplasată central vor avea loc workshop-uri de pescuit prezentate de unii dintre cei mai titrați pescari din România, presărate cu momente spectaculoase de șoimărit, muzică și tombole.

 

Restaurantele tradiționale cu mâncare pescărească și vânătorească de pe platforma exterioară a Pavilionului B1 – Aleea Negustorilor, dar și expozanții cu brânzeturi fine, delicatese vânătorești și pescărești de la interior vor încânta simțurile olfactive și gustative ale tuturor vizitatorilor expoziției.

 

Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles