VACA ROSALINDA  (o fabula muzicala)
25
mar
VACA ROSALINDA (o fabula muzicala)
Teatrul Gong - Sala Etaj, Str. Alexandru Odobescu nr. 4, Sibiu
25 martie 2023, Ora 18:00

Info eveniment

spectacol recomandat copiilor cu vârsta peste  5  ani

Sala Etaj

VACA ROSALINDA  (o fabulă muzicală)

de ELIZA PĂUNA după ANDRI BEYELER

MUZICA: Charlie Fălămaș; CONCEPTUL ȘI DISTRIBUȚIA: Alexandra Șerban /  Raluca Răduca, Eliza Păuna, Charlie Fălămaș, Paul Bondane, Anton Balint.

 

durata:  50 min

preț bilet flexibil: 12 lei

 

Vaca Rosalinda (o fabulă muzicală)” este un spectacol muzical presărat cu multe momente comice, în care animalele din ogradă se pricep de minune să cânte la pian, la tobe, la chitară sau la cajon. Spectacolul este o creație colectivă a actorilor Charlie Fălămaș, care a compus momentele muzicale, Eliza Păuna, Alexandra Șerban, Paul Bondane și Anton Balint. Animalele ne povestesc, astfel, despre cum au ajuns să fie terorizate de o...vacă. Vaca cu un nume atât de special, Rosalinda, este încântătoare, amuzantă, dar și tare enervantă. Ea este cea care le știe cel mai bine pe toate și ceartă și critică toate animalele din jurul ei. Într-o zi țăranul decide să o trimită pe Rosalinda în Africa și viața în ogradă pare că își reia cursul normal, numai că într-o noapte la poarta țăranului, apare un leu, o girafă, o antilopă, un babuin, un elefant, un cimpanzeu, un hipopotam… De-aici încolo animalelor nu le rămâne decât să-și cânte poveștile mai departe acompaniate de tobe africane și trompete.

„Vaca Rosalinda (o fabulă muzicală)” este un spectacol plin de umor și de muzică, iar povestea lui Rosalinda le vorbește copiilor despre toleranță, acceptare, despre cât rău ne poate face critica excesivă și despre cât de important este exercițiul admirației, dar mai ales despre faptul că muzica reușește întotdeauna să netezească asperitățile dintre ființe, fie ele cuvântătoare sau necuvântătoare.

Data premierei, 19 iunie 2021

 

 

 

Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles