Bilete Vrajitorul din Oz

Vrajitorul din Oz
29
apr
Vrajitorul din Oz
Teatrul National de Opereta si Musical „Ion Dacian”, Bd Octavian Goga nr. 1, Bucuresti
29 aprilie 2023, Ora 10:00

Info eveniment: Vrajitorul din Oz


VRĂJITORUL DIN OZ
 
De: L. Frank Baum
Regia și adaptarea: Phil Willmott
Coregrafia: Florin Fieroiu
Compoziția muzicală și versurile: Andrei Petre Tatu și Alla Alexa Stoenescu
Coloana sonoră: Andrei Petre Tatu
Scenografia: Ioana Colceag
Light design: Sorin Vintilă

Cu: Andreea Mera (Dorothy), Carmen Palcu (Em - soția unui fermier din Kansas și Vrăjitoarele rele de la Est și Vest), Marius Nănău (Henry - un fermier din Kansas, Vrăjitorul Din Oz, Pitic, Cioară, Om Verde din Orașul de Smarald, Maimuță înaripată), Ciprian Niculae (Un fermier, Oz gardianul, Pitic, Cioară, Om Verde din Orașul de Smarald, Maimuță înaripată), Andreea Gaica (O fermieră - Nell și Vrăjitoarele bune de la Nord și Sud), Eduard Petru Jighirgiu (Un fermier - Al și Sperietoarea), Tudor Morar (Un fermier - Kit și Omul de Tinichea), Voicu Hetel (Un fermier – Victor și Leul), Valeria Stoian (Un fermier și Câinele Toto), Nicoleta Rusu (Un fermier, Pitic, Cioară, Om Verde din Orașul de Smarald, Maimuță înaripată), Andra Mirescu (Un fermier, Pitic, Cioară, Om Verde din Orașul de Smarald, Maimuță înaripată)

Recomandat copiilor peste 5 ani
Durata: 80 min
 
Tinerii spectatori sunt invitați să li se alăture lui Dorothy, Toto și prietenilor lor cu totul speciali pe drumul din cărămizi galbene, pentru a urmări una dintre cele mai îndrăgite povești pentru copii, transpusă într-un spectacol muzical. La mai bine de 100 de ani de la publicare, Vrăjitorul din Oz continuă să emoționeze și să fascineze, mesajul său fiind o sursă de inspirație pentru copii și adulți deopotrivă: cu încredere și determinare orice obstacol poate fi depășit.
Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles