Bilete Expozitia Cristian Graure - Unseen Falls in Black and White

Expozitia Cristian Graure - Unseen Falls in Black and White
6-20
mai
Expozitia Cristian Graure - Unseen Falls in Black and White
ARCUB – Sala Cafenea, Strada Lipscani nr. 84, Bucuresti
6 - 20 mai 2023

Info eveniment: Expozitia Cristian Graure - Unseen Falls in Black and White

CRISTIAN GRAURE

THE UNSEEN FALLS IN BLACK & WHITE   II I I I I I  I  I   I    I      I        I        

_____________________________________________________

Expoziţie solo 06-20 mai 2023 @ ARCUB  // Hanul Gabroveni  //  Sala Cafenea  //

Lipscani 84 – 90 București 030037

bilete // casa ARCUB / Entertix.ro / Myticket.ro / Arcub.ro // 10 lei elevi / studenți / 15 lei acces general

// RO I EN //  

Începând de vineri, 05 mai 2023, ora 19:00, sunteți invitați la ARCUB – Hanul Gabroveni [Sala Cafenea] din București, unde va avea loc vernisajul expoziției The Unseen falls în Black & White a artistului vizual Cristian Graure din Timişoara. Evenimentul este curatoriat de Veronica Toma.

Direcţiile sale artistice investighează prin tehnici actuale o realitate contemporană aglomerată de incertitudini şi transcede preocupările generice din sfera reprezentării, remarcându-se prin intensitatea momentului creaţiei şi nevoia fragilă de cunoaștere a materiei. 

Aceast univers cu accente specifice darkwaveului progresiv, s-a născut prin fuziunea dintre artist și lumea materială, dintre spectrul luminii și reacțiile cromatice specifice realităţii materiale şi se reintegrează ca o experienţă vizuală unică, particulară. Din interiorul acestei realități, culorile sunt atribuite retroactiv, fiind puse într-o relaţie constantă cu o amintire similară, recurentă. Această re-vizitare periodică a culorilor se regăseşte cel mai probabil sub forma unor expriențe trăite cât mai aproape de prezentul și lumea perceptorului.

_______________________________________

// Cristian Graure // este un artist și cercetător interdisciplinar, care trăieşte şi lucrează la Timişoara. Cu studii în artele vizuale şi un doctorat dedicat cercetării imaginii fotografice, este preocupat în mod special de zona de-limitărilor reprezentării prin tehnicile mixed-media, fuzionând artele vizuale cu istoria culturală, știința și angajamentul social.

Prin pasiunea caracteristică, direcționată spre cercetarea diferitelor relații dintre memoria individuală/colectivă și structura limbajului imaginii, activitatea sa investighează nu numai arhetipurile existente în procesul de percepție vizuală, redate prin distorsiunea și estomparea amintirilor episodice, dar și ramificațiile semantice rezultate în urma lor.

https://www.instagram.com/graurecristian/

_______________________________________

În deschidere  //  JazzPeVinil  //  live Bica Radu //  05 mai 2023: 19:00    Open doors

// JazzPeVinil  // a luat formă prin promovarea muzicii în format analogic, prin atmosfera creată de instrumentele acustice și pentru a oferi ascultătorilor o audiție unică, începând de la Dave Brubeck până la Jamiroquai, în ritmuri de Jazz, Soul, Funk și Groove.

https://www.mixcloud.com/bicaradu22/sunday-jazz/

https://www.facebook.com/jazzpevinil

_______________________________________

Expoziția va fi deschisă publicului până în data de 20 mai 2023, programul de vizitare fiind de marți până duminică, între orele 12:00 – 20:00.

Eveniment  realizat cu sprijinul ARCUB    Centrul  Cultural  al Municipiului București.

 

Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles