Bilete Concert Caritabil - Pentru Spitalul Copiilor Ploiesti

Concert Caritabil - Pentru Spitalul Copiilor Ploiesti
16
iun
Concert Caritabil - Pentru Spitalul Copiilor Ploiesti
Stadion Ilie Oana Ploiesti, Stadionul Ilie Oana, Strada Stadionului 26, Ploiesti, Ploiesti
16 iunie 2023, Ora 18:00

Info eveniment: Concert Caritabil - Pentru Spitalul Copiilor Ploiesti

Super concert caritabil la Ploiești pentru un nou centru de primiri urgențe și triaj la Spitalul Copiilor!

 

Vineri, 16 iunie, pe stadionul Ilie Oană, va avea loc un super-concert caritabil pentru Spitalul Copiilor din Ploiești. Vor urca pe scenă TAXI, VUNK, Scoala de Dans Vogue, DIRECȚIA 5, RALUKA, NICO și ELENA GHEORGHE, iar evenimentul va fi prezentat de către Mihai Morar, Daniel Buzdugan și DJ TAZZ.  Cheltuielile de organizare vor fi suportate de către MRS Residence, iar fondurile strânse din vânzarea biletelor la concert vor fi folosite pentru construcția și dotarea unui nou centru de primiri urgențe și triaj la Spitalul Copiilor din Ploiești. Fundația Metropolis, prin programul „ Spitale Publice din Bani Privati” va dubla suma strânsă în urma concertului.

 

Spitalul copiilor din Ploiești are nevoie de un nou centru de primiri urgențe și triaj. Actualul spațiu, un hol lat de doi metri, este subdimensionat și nu corespunde necesităților actuale, în condițiile în care aici ajung peste 40.000 de copii anual, din Prahova și județele limitrofe. 

 

 

Așadar, cumpărând un bilet la super concertul caritabil din 16 iunie, al cărui preț este unul accesibil (între 10 și 50 de lei) poți contribui la sănătatea copiilor noștri.

 

Regulament Concert Caritabil

 

     În zona de concert NU VA FI PERMIS accesul cu:

       băuturi și produse alimentare achiziționate din afara perimetrului locației

       sticle (inclusiv sticle de parfum de orice cantitate, orice alte sticle sau deodorante), bidoane de plastic, doze de aluminiu, conserve

       artificii, bannere susținute de bere, spray-uri, lasere

       scaune

       umbrele

       animale de companie

       arme, obiecte contondente, lanțuri

       rucsacuri, bagaje voluminoase mai mari decât o foaie A4

       căști de motociclist

     Pentru siguranța publicului și buna desfășurare a evenimentului, participanții sunt rugați să se supună controlului corporal amănunțit la cererea agenților de securitate.

          Achiziționarea băuturilor și produselor alimentare

     În incinta Stadionului Ilie Oană, veți avea la dispoziție băuturi răcoritoare, apă, bere cu și fără alcool, cafea și gustări (sticks-uri, sandwich-uri). Toate băuturile vor fi servite numai la pahar. Toate produsele vor fi procurate cash.

          Parcare

     Ca urmare a numărului foarte mare de spectatori  așteptați, pentru a ajunge la stadion, organizatorii recomandă utilizarea mijloacelor de transport în comun.

 

În contextul desfășurării CONCERTULUI CARITABIL PENTRU SPITALUL COPIILOR DIN PLOIEȘTI , evenimentul ce va avea loc vineri 16.06.2023, pe stadionul "ILIE OANA", din Ploiești, în cadrul căruia vom deschide accesul clienților începând cu ora 15:30, iar spectacolul propriu-zis va începe la ora 18:00. Pentru desfășurarea în condiții optime a acestui eveniment va fi restricționat accesul în intervalul orar 13:30-24:00 următoarelor: str. Stadionului, str. Alexandru Vlahuță, str. Mihai Barbu, str. Latină, str. George Topârceanu, Str. Sportului.

Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles