Bilete Estas Tonne - Rhythms of Change Tour 2023-2024

Estas Tonne - Rhythms of Change Tour 2023-2024
23
oct
Estas Tonne - Rhythms of Change Tour 2023-2024
Circul Metropolitan Bucuresti SPECTACOL IN SALA, Aleea Circului 15, Bucuresti
23 octombrie 2023, Ora 19:30

Info eveniment: Estas Tonne - Rhythms of Change Tour 2023-2024

Estas Tonne - Turneul Rhythms of Change 2023-2024

 

Totul în această lume are ritm și vibrație; singurul lucru constant este schimbarea continuă. Lumea se mișcă și se schimbă neîncetat, iar viața curge continuu, luându-ne pe toți la plimbare. Fie că vrem sau nu, viața ne prinde și ne poartă fără să ne întrebe. Chiar dacă dorința de a ne agăța de ceva familiar, unde ne putem simți în siguranță, este o dorință naturală a omului, viața este o improvizație continuă. Și ne putem pregăti doar parțial pentru asta.

 

Cum putem înceta să ne rezistăm și să ne permitem să fim în flux și să mergem mai departe? Putem simți cu adevărat ce se întâmplă? Ne putem simți viața? Suntem în ton cu bătăile noastre interioare?

Acestea și multe alte întrebări sunt în centrul atâtora dintre noi.

 

Vă invităm să vă alăturați viitorului turneu „Rhythms of Change” al Estas Tonne, care începe în toamna lui 2023 și continuă până în primăvara lui 2024.

Concertele solo (călătorii sonore) vor alterna cu spectacole cu artiști invitați. Prin puterea sunetului, a ritmurilor și a tăcerii, pătrundem mai adânc în ființa noastră, explorându-ne pe noi înșine în acest tărâm al emoțiilor și îmbrățișând deschiderea către orice va veni.

Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles