Bilete Aerozen Live in Concert

Aerozen Live in Concert
29
sep
Aerozen Live in Concert
Arenele Romane , Cutitul de argint, Parcul Carol, Bucuresti
29 septembrie 2023, Ora 20:00

Info eveniment: Aerozen Live in Concert


Aerozen, cel mai fresh artist al momentului, urca pe scena Arenelor Romane, pe 29 Septembrie, la cel mai asteptat eveniment trap al anului.

Invitati speciali: Ian | Oscar | Tussin | Floris 

 

Numarul de bilete din zona Golden Circle este limitat la 500 de bucati.

 

Biletele "Meet&Greet" includ:

- acces in culise

- poza cu artistul

- merch 1 of 1 Aerozen

- acces în Golden Circle

Biletele "Meet&Greet" sunt limitate la 20 de bucati.

 

Un eveniment The Entourage Concept.

Acord Parental:
https://www.docdroid.net/7imoZXV/acord-parental-pdf


Regulament participare concert AEROZEN

Ca evenimentul AEROZEN să se desfășoare în condiții optime, participanții trebuie să urmeze următoarele reguli. Cumpărarea biletului și participarea la eveniment obligă participantul să urmeze regulile fără nici o excepție.

 

Participantul trebuie să aibă un bilet valid pentru concertul Aerozen din 29.09.2023.

Dacă participantul are sub 14 ani, acesta trebuie să fie acompaniat de un părinte sau un tutore legal. Un părinte/tutore legal nu poate acompania decât propriii copii și nu poate fi însoțitor unic pentru un grup mai mare de copii.

Participanții între 14 și 18 ani trebuie să aibă la ei un Acord Parental completat și semnat de părinte în format fizic, pentru că acesta va rămâne la poartă.

Fără Acordul Parental, accesul persoanelor sub 18 ani va fi interzis iar aceștia nu își vor putea recupera contravaloarea biletelor.

Fiecare participant este obligat să aibă buletinul la el, în format fizic, pozele nu vor fi acceptate. În caz că echipa de control de la acces va depista buletine false, persoana în cauză nu va putea participa la eveniment, iar organele de poliție și jandarmerie vor fi anunțate.

Participantul trebuie să facă o consumație minimă de 50 de lei.

Este interzisă intrarea în locație cu:

Sticle, conserve, săbii, macete, cuțite mici sau mari, briceag, umbrele, lanțuri la pantaloni, arme de orice fel, stupefiante (droguri), medicamente, alcool, baloane, bannere mai mari de o coală A4, bagaje voluminoase, parfumuri, spray-uri, pixuri și orice fel de obiecte contondente. Organizatorul își rezervă dreptul de a confisca orice obiect despre care consideră că ar putea fi periculos.

 
Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles