Bilete MINA

MINA
MINA
MINA Museum, George Constantinescu 2 – 4, Bucuresti
25 aug 23 - 20 aug 24

Info eveniment: MINA

Gustav Klimt – The Immersive Show

Descoperă operele lui Gustav Klimt într-un spectacol imersiv care dă viață lucrărilor renumitului pictor simbolist și te poartă prin “Epoca de Aur”, inspirată de stilul Art Nouveau și simbolurile bizantine.

 

Expoziția imersivă Gustav Klimt este o producție multimedia care cuprinde peste 60 dintre cele mai cunoscute opere ale celebrului artist, din întreaga sa activitate, opere expuse în muzee din toată lumea. Printre acestea se numără “Doamna cu Evantai”, unul dintre cele mai valoroase tablouri vândute la o licitație în Europa, “Sărutul”, cea mai cunoscută lucrare a sa și considerată  o comoară națională a Austriei și “Portretul Adelei Bloch-Bauer” cunoscută ca “Doamna în Aur”, cea mai reprezentivă lucrare a perioadei de aur a lui Gustav Klimt

 

Este atât o expoziție de artă, cât și o călătorie imersivă prin capodoperele lui Klimt, cu fiecare piesă meticulos animată și expusă 360, într-un spațiu de 7 metri înălțime.

 

Spectacolul imersiv audio-vizual este realizat de studioul Aural Eye și producătorul muzical Alexei Țurcan.

 

Prezentat de George.Inovație BCR

 

Show-ul imersiv conține lucrări cu nuduri pictate de Gustav Klimt.

 

În intervalele 19.00 – 21.00 au acces doar adulții și copii +10 ani.

Până în ora 19.00 accesul este permis copiilor sub 10 ani.

Vă rugăm ca pe perioada proiecțiilor să nu lăsați copii nesupravegheați și să păstrați liniștea pentru o experiență audio-video plăcută.

 

Lumea Subacvatică – O călătorie imersivă a apei

Apa este energie. Apa este viață. Apa ocupă 71% din suprafața totală a Pământului, supranumit și Planeta Albastră. Tot ce ne înconjoară este apă, sursa supremă de viață.

 

Apa conectează oceane, mări, delte, lacuri și este casa a milioane de specii de plante și animale și cuprinde frumoasa lume subacvatică. Vino să descoperi ce se întâmplă sub apă, într-o călătorie fascinantă prin Delta Dunării, Marea Neagră și în adâncurile oceanului.

 

Un spectacol educațional despre biodiversitatea apei și conștientizarea modului în care putem contribui la o lume mai curată și la protejarea speciilor.

 

Proiectul este realizat de studioul Collider Visuals & Pixels Reality și producătorul muzical Costav Ivanov.

 

Prezentat de Kaufland România.

 

Show-ul imersiv conține lucrări cu nuduri pictate de Gustav Klimt.

Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles