Bilete TedXYouth Avenor College

TedXYouth Avenor College
18
nov
TedXYouth Avenor College
Cineplexx Baneasa (Sala 11), Soseaua Bucuresti-Ploiesti 42D, Bucuresti
18 noiembrie 2023, Ora 16:00

Info eveniment: TedXYouth Avenor College

Într-o lume în care urmărirea excelenței este sărbătorită, TEDxYouth@AvenorCollege vă invită să începeți o călătorie unică - una care se adâncește în ceea ce se întâmplă după ce persoanele, în special cele care au atins vârful succesului, au ajuns acolo. Acest eveniment depășește strălucirea triumfului pentru a explora puterea transformatoare a creșterii personale și a rezilienței în fața noilor provocări. Vorbitorii noștri, toți lideri și influenceri excepționali, vor împărtăși poveștile lor de triumf și călătoriile transformatoare care au urmat. Vă vor purta într-o călătorie captivantă prin provocări, momente de triumf și înfrângere, și schimbările profunde care au loc pe măsură ce navighează pe calea dincolo de excelență. Acest eveniment este o celebrare a rezilienței, adaptabilității și a curajului de a accepta schimbarea. Veți afla despre momentele de îndoială, deciziile cruciale și lecțiile învățate în efortul de a menține și construi succesul. Vorbitorii noștri vor dezvălui importanța de a căuta îndrumare, de a dezvolta o mentalitate de creștere și bucuria îmbunătățirii continue a sinelui.


Moderator:  Iulia Ionescu

 

Dr Mihail Pautov

Mihail Pautov este medic specialist in chirurgie generala si unul dintre cei mai urmariti medici din online-ul din România. A lucrat, de-a lungul timpului, in mai multe spitale din tara, iar acum, cu peste 25 de milioane de vizualizari pe platformele de social media, Dr. Mihail face educatie medicala pentru publicul general. Este prezentatorul emisiunii medicale “MediCOOL” de la Antena 1 si isi doreste sa porneasca un program national de constientizare a sanatatii mintale in Romania.

 

Adriana Istrate

Adriana Istrate este singura femeie din Romania care a alergat maratoane pe toate continentele, din Antarctica pana la Polul Nord. Acum 10 ani, a renuntat la jobul de consultant bancar si a inceput sa alerge singura, fara ajutor, din dorinta de a se reinventa si pentru ca nu se simtea fericita. Spune despre performanta ei ca este o dovada de perseverenta si de autodepasire. Acum, nu mai alearga in competitii extreme, este profesor de educatie financiara si isi doreste sa dea inapoi comunitatii ceea ce ea a castigat prin sport.

 

Virgil Stănescu

Timp de zece ani căpitanul echipei Naționale a României și de cinci ori desemnat drept cel mai bun jucător de baschet român, Virgil Stanescu este Presedintele proiectului Go Scholarship. Proiectul sustine performamta tinerilor sportivi din Romania, oferindu-le suport in educație, nutriție, antrenament, recuperare, mental skills și social smartness. Deține un masterat în integrare economică europeană si în Leadership și Management, a fost vicepresedinte al Federatiei Romane de Baschet si crede in puterea de educatie a sportului.

 

Adelina Toncean 

Adelina Toncean este fondatoarea Asociatiei Blondie, care zboara copiii spre viata. Impreuna cu echipa Blondie, transporta in regim de urgenta, pe cale aeriana, copii grav bolnavi a caror singura sansa de supravietuire este o interventie in strainatate. Persoanele care au nevoie de tratament în străinătate își pot deconta valoarea tratamentului, însă nu și valoarea transportului, care este foarte costisitor. Adelina a ajutat 400 de copii sa ajunga la operatii sau tratamente, iar acum este foarte aproape de a achizitona prima ambulanta aeriana din Romania. 

 
Iulia Ionescu

Iulia Ionescu este jurnalist si blogger, corespondent al Stririlor ProTV si realizatoarea emisiunii ILIKEIT, cel mai urmarit show de profil din Romania. Fiind pasionata de educatie si sustenabilitate, Iulia aduce cele mai noi stiri din domeniul IT, stiinta si tehnologie. 

 

Paula Herlo 

Paula Herlo este jurnalist si unul dintre realizatorii emisiunii “Romania, te iubesc!” de la ProTV. A absolvit Facultatea de Textile din Arad si, in urma unui concurs, a devenit corespondent ProTV. De atunci, Paula a castigat premiul Emmy pentru televiziune in 2008, alaturi de o echipa a Stirilor ProTV, iar anchetele si campaniile ei au schimbat legi. Ea continua sa se implice in comunitate si este o parte activa in proiectul Asociatiei Daruieste Viata, “Noi facem un spital”, alaturi de cele doua fondatoare.

 

Alex Bogdan

Alex Bogdan este actor de teatru si film, lucrand si in proiecte de televiziune. In copilarie, a facut atletism de performanta, a fost multiplu campion national si inca este, dupa 20 de ani, detinatorul recordului national la octathlon Juniori 3. Alex s-a indreptat spre teatru si film dupa o accidentare si a jucat in filme precum “Morometii 2” si “Babardeala cu bucluc sau porno balamuc”. A fost parte si dintr-o campanie impotriva jocurilor de noroc, dupa ce a povestit in spatiul public despre anii in care a fost si el dependent de acestea.

 

Cristiana Oprea 

Cristiana Oprea este pilot de raliuri si prima romanca care a concurat in Campionatele Mondiale si Europene de Raliuri. Desi este dubla absolventa a Universitatii de Arhitectura si Urbanism din Bucuresti, Cristiana a ales sa lucreze in PR pentru Federatia Romana de Automobilism Sportiv. Acum, ea este pilot de raliuri si lupta pentru integrarea si promovarea femeilor in motorsportul romanesc.

 

 

 

Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles