Bilete Richard Clayderman

Richard Clayderman
18
mar
Richard Clayderman
Sala Palatului, Strada Ion Campineanu Nr. 28, Bucuresti
18 martie 2024, Ora 19:30

Info eveniment: Richard Clayderman

Concert extraordinar Richard Clayderman!

 Vino să te bucuri de magia pianului!

 

    Descoperă măiestria extraordinarului  Richard Clayderman, cel mai de succes pianist al tuturor timpurilor!

    Pe 18 martie 2024, la Sala Palatului, Richard Clayderman revine pentru publicul din România într-un concert live extraordinar.

   Celebrul pianist, apreciat de milioanele de fani din toată lumea nu numai prin aplauze cât și prin cele 267 discuri de aur și 70 de discuri de platină, deținător și al titlului oficial Cartea Recordurilor  " Cel mai popular pianist din lume", va oferi publicului din București două ore feerice, în care va interpreta cele mai cunoscute şi apreciate cântece ale sale. Dintre acestea nu va lipsi cea mai iubită piesă a artistului francez, „Ballade pour Adeline”, aflată în inimile tuturor fanilor săi şi care a atins cifra record de peste 22 de milioane de copii vândute în 38 de ţări.

     Vei avea ocazia să te bucuri de talentul său excepțional, vei lua parte la o seară cu adevărat  magică, un regal de muzical pentru suflet, compoziții originale care au făcut înconjurul lumii și de coveruri preluate în stilu-i romantic, inconfundabil, un concert memorabil.

   Achiziționează-ți acum biletele și fii martorul acestei experiențe unice!

Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles