Bilete Agassi si Steffi Graf la Sports Festival

Agassi si Steffi Graf la Sports Festival
15
iun
Agassi si Steffi Graf la Sports Festival
BT Arena, Strada Uzinei Electrice, Cluj-Napoca
15 iunie 2024, Ora 18:00

Info eveniment: Agassi si Steffi Graf la Sports Festival


Andre Agassi
si Steffi Graf vin pentru prima dată în România, la Sports Festival! Aniversăm ediția a 5-a a festivalului alături de TITANI! 

Show-ul demonstrativ de tenis se va juca sâmbătă, 15 iunie 2024, la BT Arena. Un total de 30 de titluri de Grand Slam, pe care cei doi le-au câștigat de-a lungul carierei lor, vor da greutate evenimentului de la Cluj!

Andre Agassi și Stefi Graf sunt printre cei mai buni jucători de tenis din toate timpurile, idoli pentru milioane de oameni. 
__ 
Sports Festival, cel mai mare eveniment multi-sport din România, ajunge în 2024 la cea de-a cincea ediție. Cea anterioară, organizată în 2023, a atras un număr record de participanți: peste 150.000 de copii și adulți au descoperit și s-au bucurat de un întreg univers al sportului. Festivalul înseamnă 4 zile dedicate sportului care includ activități de inițiere, provocări sportive, super campioni față în față cu fanii, la Sports Talks, masterclass-uri dedicate profesioniștilor, crosul Supereroilor, competiții, parada cluburilor sportive și evenimente demonstrative care transformă sportul într-un adevărat spectacol.
Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles